- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Roy
tag
válasz
Avicularia #2831 üzenetére
asszem 8.4-amigo
Hozzáteszem annyira nem rossz,magyar térképpel mindössze 150mega
És elvisz
Amúgy a navigon almára nem jobb?
HD2-re:8.3,izlés szerinti tartalommal,lehet hozzá vadászni bármit!
Nem hiszem,hogy szükség lenne jobbra -
D-Roy
tag
válasz
gabor85 #2814 üzenetére
Ne viccelj,legutolsó dolog ami ilyen nagy zavart okozna.
Nem mellesleg,nálam több hónap intenzív használat után sem csinált ilyet a gép.
Bevallom első héten volt kb 2 hardreset,aztán ennyi.
Tweakelsz registryben ezt azt?Amennyiben igen,előfordulhat,hogy ott üti két beállítás egymást. -
D-Roy
tag
válasz
Játékos #2809 üzenetére
Kicsi a support,kevesen fejlesztenek rá trendi alkalmazást,ez itt a winmobil egyik nagy gyíkja.
Viszont professzionális alkalmazásokban jeleskedik(PDA)
Android,már egy fokkal látványosabb és fiatalosabb,Iphonenál pedig kompromisszum az itunes.
Ott nincs ilyen szép sense,de cserében atomstabil,villámgyors és nagyon látványos alkalmazásokat kapunk.
Személyes: a problémám megoldódott 1nap idegeskedés árán,viszont nem bántam meg(egyenlőre) -
D-Roy
tag
válasz
SentryGun #2799 üzenetére
Olvasgasd el itt a hozzászólásokat,ne légy rest,sokmindent megtudhatsz,segít a döntésben!
A desire-el szemben a hd2-n megy mindkét rendszer,nagyobb a kijelzője,és szerintem elegánsabb is.
Persze egyenlőre az android még nem úgy fut,de ez csak idő kérdése.
A Qwerty érzékenységéről is már beszélgettek ha visszaolvasol,van rá megoldás,bár én elégedett vagyok az alapbeállítással,egész gyorsan tudok írni. -
D-Roy
tag
válasz
Dictator^ #2791 üzenetére
gps-t nem próbáltam,minek is próbálnám?azért a windows sokkal gyorsabb(egyenlőre) a belső tárolójáról.
Telefonhívás már szállt el robothanggal,progik(zenelejátszó,játékok mennek)Néha nem ébredt fel!
Újraindított windowsból célszerű elindítani,mert ha már futott x ideig csinál hülyeségeket+le is fagy az android.CLRCAD indítása fontos,mert egyébként nincs hang. -
D-Roy
tag
Én nem adnám oda 100alatt,hozzáteszem,teljesen új,gyári állapotú,fóliával,szilikontokban.
Az a baj,hogy ezt elmondja pont így a fórumon eladásnál 10ből 8 ember,amikor arra kerül a sor,hogy vásárolok és találkozom az eladóval,kiderül,hogy teljesen szakadt és sérült a termék.Ez mire jó?Én inkább drágábban veszek használtat(márha veszek,az enyém új volt),amit tényleg igényes ember használt és legalább annyira vigyázott rá,mint ahogy én teszem. -
D-Roy
tag
Első írásom: "Android HD2-n Gyári 1.66 Rommal?Igen!"
[link] -
D-Roy
tag
Nálam is elmossa néha,van rá módszer,bizonyára magad is ismered
Fotózás előtt igyál amiből jólesik!ezt a megoldást csak akkor célszerű gyakorolni,ha ritkán fényképezel
Viccen kívül,éjszakai módban különösképp figyelni kell,a lehető legkevesebbet remegjen a kezed exponálás közben!én be szoktam támasztani,keresek egy stabil dolgot,ha mindenképp fontos képet készítenem. -
D-Roy
tag
A Froyostone Sense Verziója nekem nem tetszett,launcher pro-ra át lehet váltani?esetleg le kell tölteni a clean verziót?
Stabilitásra bőven jobbnak tűnik,viszont hiányzik a launcher pro-s menü ikonjainak 3d-s animációja,illetve a tárcsázó előugró menüje sem animált,az pedig olyan látványos -
D-Roy
tag
Sikerült megoldani!cotulla hspl3 majd 2.12es rádió fel,és a desirebuild v5-öt az sdkártya rootjába,nagyon tettszik,csak borzalmasan meríti az akkut(elvileg a megoldás),illetve kicsit halk.
Akinek szintén nem ment az android gyári 1.66 rommal,annak ez a tortúra a megoldás. -
D-Roy
tag
elképzelhető,hogy hülyeséget kérdezek,de azt nem lehet megoldani,hogy mondjuk ha wifizek és szól netrádió fut skype,msn stb..,kapcsolja le a kijelzőt,de ne bontsa a kapcsolatot?
-
D-Roy
tag
Stock 1.66 rom befolyásolja ezt a froyo androidot?elhal betöltésnél..."kifakul"a kép és megfagy.Valaki ötlet?
-
D-Roy
tag
válasz
Old FatBoy #2681 üzenetére
Nagyvaló...
Épp a napokban beszélgettem erről,egy profival a lézerszakmából. -
D-Roy
tag
El tudnám viselni,sőt az sem lenne probléma,ha a sunnysoft kiadna egy hibajavítást!
Szivem szerint felgyújtanám őket!
Szánalmas,hogy a honlapjukon a magyar nyelvű telepítési útmutatót webfordítóval csinálták.
Illő lenne kiiktatni,és gyártói oldalról megkapni a lokalizációt. -
D-Roy
tag
válasz
stophunter2 #2547 üzenetére
EURHUF=X <~érvénytelen vállalatnév vagy szimbólum :S
a másik kettő oké,de a "^EUU" eurót számol dollárba.
nem tudok eurót és angol fontot átváltani. -
D-Roy
tag
Részvényekben nem működik a valutaátváltó.(EURHUF=X)
Valaki tud erről valamit? -
D-Roy
tag
válasz
Sz.Miki #2530 üzenetére
Sehol...épp ezért kérdezgettem itt,hogy egyátalán mit is keresek?
Szerencsére józan paraszti ésszel elkezdtem inglishül kutatni.
Pár perc alatt meg is találtam miről van szó,registryben a
HKLM\Software\HTC\PHONE : FaceDownMuteRing értéke = 1 (ekkor aktív)
na most nekem természetesen aktív volt,így olvasgattam tovább és sikerült alternatívát találni."De az mókás ha le van fordítva és fölveszem, akkor fölveszi a hívást." <~ezt nem értem,ezt csinálja neked?
-
D-Roy
tag
válasz
stophunter2 #2528 üzenetére
[link]
Beállítást követően kitöröltem az ikonokat,mert nem szépek. -
D-Roy
tag
Megoldódott a problémám,ha valakinek van hasonló gondja,kérdezzen
-
D-Roy
tag
Nálam is akadozik néha,leginkább ha wifit keres,vagy hálózatot.
Nyomtam egy hr-t és továbbra is cseng megfordítva
Viszont ha hívnak és közben lefelé fordítom elnémítja.
Neked némítja rendesen?
Valaki segíthetne,konkrétan legalább annyit,hogy mi a neve ennek a fícsörnek -
D-Roy
tag
nincsmit,nem kell HR-t az törli a hotfixet!
használd ezt(cab): [link]
ez feltelepül,újraindítja és kész -
D-Roy
tag
bénázva,de sikerült megtalálnom
[link] -
D-Roy
tag
Véletlen rábukkantam a megoldásra,az eldobott hívásokkal kapcsolatban!
készült rá javítás:
itt van
Egyszerűen nem jövök rá viszont,hogy miért csörög kijelzővel lefeléfordítva is
Ez a beállítás menedzselhető valahogy?esetleg registryben tudom ellenőrizni? -
D-Roy
tag
válasz
Sz.Miki #2487 üzenetére
Igen 2 opera lesz.(de ennek szebb az ikonja
)
Újítás...volt erről szó néhány oldallal ezelőtt.
Számomra meggyőző,hogy nem "kockásodik" annyira mozgatásnál,gördülékenyebben használható.Tiszta amerika
Úgygondolom érdemes felraknod,és összehasonlítani!Nincs pinch to zoom egyenlőre(?),
de megmondom őszintén nem is zavart!tökéletesen használható érintéses közelítéssel.
Igen,azért gondoltam sima hd-ra,mert a kijelzőfelbontása ugyanaz,nekem is ez van fent.
Ez nem zárja ki,hogy más verzióval ne menne,nem próbáltam. -
D-Roy
tag
válasz
moonman #2477 üzenetére
A Bal felső az okés,a másik nem épp praktikus,volt már olyasmi tokom.
A case mate sem volt szimpi,az enyém pedig kicsit gyüjti a karcokat,de nem vészes.
Nem vagy egyedül,én sem rakom csak úgy asztalra
Ebben a párszázas tokban viszont már simán le tudom tenni,mert védi a kamerát is.(#2479) Játékos:
Igen,de a kamerát IS-el is le lehet karcolni(gondolom) ezért hezitáltam.
Kijelzőre viszont elképzelhető,hogy felhelyezek majd egyszer -
D-Roy
tag
A másik,ne kövezzetek meg,ha volt már róla szó:
Néha amikor felveszem,elutasítja a hívást.Szintén gyári 1.66.
Annyi,hogy erdoke tippei közül feltettem a zoomert,zseblámpát és icon changert és a többi szokásos alkalmazás,core player,opera10,skype,nitrogen,winrar,tcmd,navi
Kötve hiszem,hogy ezek okoznának ilyen problémát.
van valakinek ötlete?ez ismert hiba? -
D-Roy
tag
válasz
Dictator^ #2472 üzenetére
őőő igen,biztos vagyok benne,hogy megvédi(sajnos az enyém nincs meg)viszont a zsebben hordás azzal a tokkal nem lenne lehetséges.Asztalosműhelyben én elő/fel sem vettem inkább egész nap
(#2473) moonman:
Tehát akkor te is a saját tokjában hordtad...
No igen,természetes,hogy vigyázni kell rá.Köszönöm a válaszokat!
Ilyesmiktől félek,hogy pl. ha kabátzsebbe rakom a zip-zár mindenképp hozzáér,ha zsebbe akkor a gomb a nadrágon...
-
D-Roy
tag
Brando fólia ismét csődöt mondott,szilikontokba kényszerítésnél beleakadt majd felhúzta egy kicsit a sarkánál,természetesen bevonzott egy csómó szöszt,ami nagyon csúnyán nézett ki.
Gondoltam speckó törlőkendőim segítségével átverem a fizikát és szépen kitakarítom,lehetetlen!(fel is idegesített,majd lerántottam róla)
Ti milyen fóliát használtok?mennyire karcolódik nélküle zsebben hordástól az üveg?
Haverom a blackberry stormjának üvegéről azt állítja,hogy "nem lehett megkarcolni,mert zafírkristály"(vídiával azért kipróbálnám) meg amúgy is,egyátalán miért használok fóliát? na most én ebben nem bízom azért ennyire.Szóval légyszi mondjatok valamit... köszi -
D-Roy
tag
1.66os gyári romon meg tudom csinálni,hogy 4 oszlopban legyenek a gyorslinkek és vízszintesen lehessen cibálni?ez frissebb vagy tmo-s sense?
-
D-Roy
tag
válasz
Játékos #2317 üzenetére
mindig néztem
Gratula!
Első találat
és ilyen mostRadio Romok és bővebb infó:[link]
-
D-Roy
tag
válasz
Játékos #2281 üzenetére
A PS emulátornak köszönhetően,azért lehet játszani.
A crash 3 simán ottvan az iphone grafnál.
Supporter verzióban már van multitouch támogatás is!
Szépen letöltögettem,átméreteztem a kedvenc játékok borítóit,majd beállítottam ikonnakfelteszem valamikor a topicba.Nincs tolongás,úgy gondolom,hogy sokan nem is ismerik az alkalmazást.
Pedig vannak jó kis gammák,pl.: colin2,gran turismo,tony hawk,rollcage2,mk4,tekken,driver2,stb... -
D-Roy
tag
válasz
Dictator^ #2184 üzenetére
A szálcsiszolt alu hátlap Nagyon igényes,de a gyenge pontja...
jobb kezemen gyűrű(tudom minek hordok) telefon kézbe,és máris megvan a karc,nem vészes de sajnos érzékeny.
A másik történet ha megnyomod,példa:zsebedben puhatokban kijelzővel befeléfordítva tutira megfogsz valamit,ez mondjuk már murphy.
A jó hír viszont,hogy nem reped szét magától
Nézegettem az evo4g-t,ő műanyag hátlapot kapott... -
D-Roy
tag
válasz
Avicularia #2183 üzenetére
Köszönöm!ez már jó ár!
Érdemes lenne ebay-re regelnem,csak félek,hogy külföldről a termék nem ér ide.
Talán itt olvastam negatív tapasztalatokat,hogy amint határon belül jár a csomag nyomavész. -
D-Roy
tag
Most néztem,hogy 11ezret kérnek csomagolás nélkül az akkufedélért
szép...
érdemes lefóliázni,mert nagyon sérülékeny.
Valaki tett már fel Invisible Shield-et?segíthetne nekem! -
D-Roy
tag
válasz
Játékos #2110 üzenetére
én egyenlőre a foltot nem láttam(vagy csak nem vettem észre)1.66os sw verzióban legalább nem duplázza a fotókat az albumban,volt még 1.48on több bug is,bár azok nekem nem tüntek fel.A magyarosítás pedig valóban néhol pontatlan,tök zavaró,hogy ilyen egyátalán előfordulhat(ráadásul tartósan)
-
D-Roy
tag
Kérdés:
Feltettem az 1.66ot a sunnysoft oldaláról,olyan mintha kicsit dadogna a startmenü,találkoztatok már ezzel a jelenséggel? -
D-Roy
tag
válasz
moonman #2053 üzenetére
így van,legalább ki lehet kapcsolni
Apropó,nyitottam egy témát,ami a ps emulátorral foglalkozhatna.
Ez a játékos kedvű hd2 tulajdonosokat érintené is
nagyon jól futnak a játékok ezen a telón! -
D-Roy
tag
válasz
moonman #2051 üzenetére
Ezt nem így kéne valljuk be.
Amúgy tök oké amit írsz,ugyanezt csináltam én is.... az automatikus konfigurálás ha tiltva van,miért kell nekem még az adatgyűjtést is letiltanom,hogy hajlandó legyen nem beállítani a szolgáltató beállításait(?!)
Magyarul gyökerében elfolytod az autoconfigot sim nélkül,de egy másik htc alkalmazás felülbírálja!
Mint tudjuk a korábbi windows mobile 6.1-es htc készülékeken megkérdezett,hogy szeretném e konfigurálni az internetbeállításokat az épp aktuális szolgáltató beállításaival. -
D-Roy
tag
Az automatikus csatlakozás és időjárásadatok frissítése vagy hasonló alkalmazások amik nekünk pénzbe kerülnek(gprs,3g,mobilinternet stb..),letilthatók egy progival!,modaco nodata
le lehet minden kapcsolatot tiltani vele.Activesync-en és wifin továbbra is frissülni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest