Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem értem miért van úgy oda mindenki. Szerintem ez ennyiért egy fos. Ismét megbizonyosodhattam arról, hogy miért nem szimpatikus nekem ez a gyártó. Méregdrágán akarja lenyomni az emberek torkán a termékeit, ráadásul totál hülyének néz mindenkit. Ennyiért Nexust vettem bakker, egy használható agybadugós fülessel, 12 giga tárhellyel, és az egyik legerősebb egymagos hardverrel. Arról már nem is beszélve, hogy még mindig az a DAC az egyik legjobb mobilos mezőnyben, így zenelejátszónak is tökéletes (és nem azért jó a zenei teljesítmény, mert van benne eq
), a kamerája is köröket ver erre. Persze, az nem Sense, meg eye candy marhaság. Csak épp egy alapból gyors, jól használható droid van rajta, ami mentes mindenféle sallangtól, ráadásul még normális frissítések is vannak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256GB Bontatlan. 1 Év Garanciával! Szín:Cobalt Violet
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- HP omen 17-w131ng bontva
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a kamerája is köröket ver erre. Persze, az nem Sense, meg eye candy marhaság. Csak épp egy alapból gyors, jól használható droid van rajta, ami mentes mindenféle sallangtól, ráadásul még normális frissítések is vannak rá.