Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaZse

őstag

B@sszus. Ennyi sok lusta visszaolvasós embert még nem láttam.

Először is az 1. hsz.-t kellene mindenkinek elolvasni és agyilag felfogni/megérteni. Utána keresni a fórumban, esetleg a google keresőt használni és ha ott nem találja meg az ember a megfelelő választ, akkor beírni a kérdést.

Nem tudom elhinni, hogy ez ennyire bonyolult egyeseknek. A mondat kezdőbetűit ILLIK nagybetűvel írni, vesszőt tenni ahová kell és a mondat végét egy írásjellel bezárni.

Mi ebben a nehéz?

Én mielőtt megvettem a Desire-t, már elkezdtem olvasni a fórumot. És csak akkor kérdeztem, ha VÉGIGOLVASTAM az egészet. (Komolyan: rá kell szánni pár napot a fórum végigolvasására) Én annó 8k hozzászólást olvastam végig.

A MIUI ROM-os kérdés eléggé fárasztó volt nálam. A ROOT-al, ROM főzéssel kapcsolatos kérdéseket az xda oldalán tegyétek meg, de ott is ajánlatos először OLVASNI. (Angol nyelvtudás kell!) Aki nem tud angolul, az előbb tanuljon meg Angolul, mivel még a telefon menüje is Angol. (Kivéve a DHD ROM-okat)

Sorry azoktól, akire a fenti írásom nem vonatkozik.

Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák