- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
pzoley #13252 üzenetére
Van már 0.21-es oxygen rom, ugyanúgy, mint a 0.2-nél, ha van sd_ext, oda kerülnek az apk-k, és a dalvik, ha nem N1 table particiók vannak, a /data-ra csak a program beállítások (ami nem megy sd-ről).
Még a 0.2-essel az éjjel kipróbáltam, hogy mennyit fogyaszt standby állapotban:
8 óra 53 perc alatt, 100%-ról 95%-ra csökkent az akku töltöttsége, mobilnet bekapcsolva, 2G-ben, wifi bekapcsolva, kijelzővel történő kikapcsolás módban. Mindjárt megfaragom a 0.21-et és teszem fel.
Előtte az ext3 particiót megszüntetem, mert N1_table esetén nem nagyon kell: ha minden programomat a /data particióra tenném, akkor is lenne 128 MB szabad a 198 MB-ból, és a cache/dalvik is simán elfér a 98 MB-os /cache partición. 16 fontosabb apk-mat úgyis beletettem a /systembe már flesselés előtt, a market ott is frissíti őket. -
premete
veterán
válasz
racerx #13260 üzenetére
Sokkal több funkció van benne, mellette már a HTC Dream óta megszoktam. Amikor az új Desirénél az unrewoked feltette alapból a clockworkmod-ot, mert nem figyeltem, rögtön vissza is tettem az AmonRa-t. Nagyon hasznos például az sd particionáló funkciója, ext, fat, swap létrehozások, vagy a részletes wipe funkciók.
-
premete
veterán
válasz
siofok #13224 üzenetére
A sötét nem zavarja, ebből szerviz lesz előbb-utóbb: nekem is így kezdte e régi Desirém, majd egy idő után már egyáltalán nem működött, csak az akkukivétel segített minden telefonhívás után, a szervizben megcsinálták, de nem lett tökéletes többé (legalábbis az új gazdája azt mondja).
-
premete
veterán
válasz
james008bond #13213 üzenetére
Azt Neked kéne tudni, a Te romod; nálam nem szívta le. Közben áttértem az oxygen romra, eddig nagyon beválik: [Módosított oxygen rom]
-
premete
veterán
válasz
james008bond #13211 üzenetére
Szia, nem normális, a HD-romokkal kb. 10-12% szokott lenni a standby esés egy éjszaka alatt, 2G-vel, időjárás és gmail-frissítésekkel. Vannak olyan programok, amelyeket hiába teszel a romba, a \system\app mappába, újra kell őket telepíteni, vagy a marketből frissíteni, hogy menjenek.
Két lehetőség van: vagy frissíted, és akkor ugyanúgy a system\app-ba kerülnek, és nem vesznek el helyet a \data\app-ból, vagy kitapasztalod, melyek ezek, és azokat nem teszed bele (én ez utóbbit szoktam alkalmazni). -
premete
veterán
S-off után a HBOOT 0.93-as lesz, az amonra ugyanúgy megy, de az oxygen romot sem nagyon merem ajánlani, még a régi miuinál is jobban zabálja az akkut, sebességben kb. ugyanaz, szerintem stabilabb is. csak amíg a hd- vagy Z, vagy stock sense romok 6 óra alatt 10% között esnek akkuszintben, addig az oxygen nálam 30%-ot esett, ugyanolyan használat mellett. A partició átméretezés már csak csak egy fastboot parancs, 1 másodperc alatt megvan, és ugyanúgy visszaállítható..
-
-
premete
veterán
válasz
jaszy76 #13178 üzenetére
Az mindegyik romnál jobban zabálja az akkut, mint a 2.2-es gyári rádiója, a 32.48.00.32u_5.10.05.30-as. Feltettem a Desire Z romot, ugyanolyan, mint a HD-rom (no camera), de a rosie forog benne. Persze, előtte ezt is kigyomláltam és a \system\app mappába beletettem még 7 alapprogramot (CallmeterNG, Lindamanager, startupauditor, task manager, shootme, qsysteminfo, karácsonyi livewallpaper), .
-
premete
veterán
válasz
jaszy76 #13152 üzenetére
Akkor csinálok egy hboot tutorialt is, nálam valamelyik cucc felrakta, gondolom, ezért ment simán. Viszont tegnap este egy Eclaires cuccnál újra fel kellett tennem, mert nem tetszett neki, igaz, nagy gond volt azzal a desirével, még az OTA sem ment fel, újra kellett particionálnom a nand-ot, hogy meggyógyuljon.
-
premete
veterán
válasz
racerx #12932 üzenetére
Nem, mindig este leveszem a töltőről, amikor a romokon faragok valamit, hogy lássan, reggelig standbyban mennyit esik 100%-ról, 12 óra alatt, mert szerintem csak a stanby állapot összevethető, a használat közben a felhasználás függvényében óriási eltérések lehetnek. Ebből az adatból viszont lehet következtetni arra, hogy mennyit bír az akku; természetesen, ugyanezt kipróbáltam már wifivel+3G-vel is,
Elég nagy eltérés mutatkozik például akkor, ha az adott helyen a 3g gyenge, ez jelentős plusz fogyasztással jár.
A mostani rom esetében így néz ki, 12 óra, gsm only standby után:Ennyi idő telt el a töltőről levétel óta:
És a sebességet sem vettem vissza mellette:
Persze, kernel és modulszinten is optimalizálva van a gyári rom, a2sd, powersave, ondemand, stb.\system\app kigyomlálva, saját programok beleintegrálva.
De ezt bárki meg tudja magának csinálni, nem bonyolult.
Én addig semmilyen romot sem teszek fel, amíg a fentieket meg nem csinálom rajta; jobban szeretem a gyáriakat, mert a főzötteknél valami hibapontot mindig találok. -
premete
veterán
válasz
dj.herby #12914 üzenetére
80. vagy 90 ezer, szerintem nem nagy különbség, de a 600 Mhz-es proci és az 1024 Mhz-es proci, illete a 384 Mb és 576 MB ram között már érezhető a különbség rendesen. A kijelzőméretről nem is szólva, a 3.2 és a 3.7 coll között gépelésnél már nagy a különbség. A következő androidok nem tudom, hogy 600 Mhz-es procin egyáltalán el fognak-e futni, hivatalos frissítésről nem is beszélve.
-
premete
veterán
Ha az N1-re lesz, akkor szerintem a desirére megfőzik 3 napon belül. Tegnap kipróbáltam az oxygen romot Adamg-től, de előtte átszabtam a Desire particióit N1-re (Bravo N1Table 149M system, 98M cache, 203M data): így a rom eszméletlen gyors lett, quadrant 1800 körüli; egy hátulütővel, az akkut standbyban is lezabálta volna 24 óra alatt.
-
premete
veterán
válasz
racerx #12848 üzenetére
Az új készülékekkel nem tud mit kezdeni az unrewoked 3.21, valamint a régebbi, nem függetlenekkel sem. Onnan tudom, hogy vagy 5 vidéki kollégának kellett segítenem távrootolással, jellemzően a goldcardos downgrade oldotta meg a dolgot.
Közben tapasztaltam, hogy sokan a PC-t sem tudják kezelni, így nem csoda, ha például az sd particionálása sem megy, sokan azt sem tudják, mi a különbség a particionálás és a formázás között, olyan kifejezéseket, pedig, hogy "elsődleges partició", nem is értenek. -
premete
veterán
Összeírnak minden hülyeséget, olyanok, akik csak képen látták a cuccokat. Nekem volt mindhárom: Desire amoled, Desire HD, desire SLCD (ebben a sorrendben), így össze tudom hasonlítani őket, illetve a sima desiréken az összes romot kipróbáltam, mielőtt elkezdtem saját romokat használni, mert mindegyikkel voltak gondok:
Leggyorsabb a DHD, utána a Desire HD-rommal, majd miui/opendesire/sense romok a sorrend; a quadrant-számban a DHD 2200-a a Desire Hd-rom 1700-asához és stock 1300-asához képest nem véletlen. -
-
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #12641 üzenetére
Megpróbálhatod a startup auditorral kivenni az induló programok közül, de nem tudom, fog-e működni. Ha kiveszed, később vissza is tudod tenni egyébként.
-
premete
veterán
válasz
james008bond #12635 üzenetére
megelőztek
-
premete
veterán
válasz
r3v0Lut10n #12636 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
james008bond #12600 üzenetére
Az unrewoked nem biztos, próbáld ki, ha nem megy, akkor a goldcardos igen.
-
premete
veterán
válasz
SharpSA #12514 üzenetére
Ne keverjük a szezont a fazonnal, a hirdetésedbe nem írtam egy szót sem, így belekötni sem tudtam, csak egy szakmai(?) fórumban felhívtam a figyelmedet a termék túlárazására.
Amit akkor el is ismertél, alku lehetőséggel, amit meg is értettem.
Azzal gondolom Te is tisztában vagy, hogy a boltból 115 ezerét kihozott készülék (ezt az árat Te írtad), rögtön kb. 20%-ot veszít az értékéből, így egy fél évesnél idősebb készülékért, 105 ezret kérni, eléggé kirívó.
Ezt a 89 ezres árat is csak külön kérésedre linkeltem be, erről ennyit. -
premete
veterán
válasz
premete #12443 üzenetére
Folytatás:
Mielőtt a Fogyasztó kapcsolatba lépne a HTC
szervizmegbízottjával, elő kell készítenie a következő
információkat:
• A Termék típusa, sorozatszáma és IMEI-száma.
• A Fogyasztó teljes címe és elérhetősége.
• A Fogyasztónak átadott eredeti számla, nyugta vagy a Termék
eladásáról szóló adásvételi szerződés másolata. A HTC közli
a Fogyasztóval a hibás Termék visszajuttatásának módját és
ütemezését. A hibás Termék a HTC-hez való elküldésének
és a javított Termék a Fogyasztóhoz való visszajuttatásának
költségét a Garanciaidőszakon belül a HTC állja.
10. A JELEN KORLÁTOZOTT GARANCIA A HTC ÁLTAL A FOGYASZTÓNAK
BIZTOSÍTOTT TELJES GARANCIÁT LEFEDI.
A KORLÁTOZOTT GARANCIA KERETEIN BELÜL A HTC SEMMILYEN
KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ NYERESÉG
ELMARADÁSÁÉRT, VÁRT MEGTAKARÍTÁS ELMARADÁSÁÉRT,
ADATVESZTÉSÉRT, A TERMÉK VAGY BÁRMELY HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ
BERENDEZÉS HASZNÁLHATATLANSÁGÁÉRT, KÖZVETETT, MELLÉKESEN
VAGY KÖVETKEZMÉNYKÉNT FELLÉPŐ VESZTESÉGÉRT VAGY KÁRÉRT,
AMEKKORA MÉRTÉKBEN A JOGSZABÁLYOK AZ ILYEN VESZTESÉGEK VAGY
KÁROK MIATTI FELELŐSSÉG ELHÁRÍTÁSÁT LEHETŐVÉ TESZIK.EGYES ORSZÁGOK JOGSZABÁLYAI ÚGY RENDELKEZHETNEK, HOGY A
GYÁRTÓ NEM ZÁRHATJA KI VAGY KORLÁTOZHATJA A FOGYASZTÓKKAL
SZEMBEN FENNÁLLÓ KÖTELEZETTSÉGEIT. EBBEN AZ ESETBEN A
JELEN KORLÁTOZOTT GARANCIÁBAN SZEREPLŐ KIZÁRÁSOK ÉS
KORLÁTOZÁSOK HATÁLYUKAT VESZTIK. A jelen garancia jogokkal
ruházza fel a Fogyasztót; a Fogyasztó egyéb, országonként változó
jogokkal is rendelkezhet.
A jelen Korlátozott garancia nem érinti a Fogyasztók a vásárlás
országában érvényes, jogszabályok adta jogait, az ilyen jogok védelme
fennmarad. -
premete
veterán
Kérdezd meg az E-Care-t, ők a hivatalos szerviz, nekem 5 év HTC-cuccok alatt egyszer volt velük dolgom, ahhoz is speedshopos számla volt, azt elfogadták.
Idézet a HTC garanciafüzetéből:
A Korlátozott garancia igénybe vételekor a Fogyasztónak be kell
mutatnia a VÁSÁRLÁSI BIZONYLATOT. A jelen Korlátozott garancia csak
abban az országban érvényes és vehető igénybe, amelyben a Terméket
értékesítették. Ha a Terméket az Európai Unió valamelyik tagállamában,
Izlandon, Norvégiában, Svájcban vagy Törökországban vásárolta, és
a HTC eredetileg is ezeknek az országoknak a valamelyikében való
értékesítésre szánta a terméket, akkor a Korlátozott garancia a felsorolt
országok mindegyikében érvényes és igénybe vehető. -
premete
veterán
Nem egészen, kisebb kijelzőméreten jobb a kép, mert ugyanannyi pixel kevesebb helyen van. Az slcd-ben kellemesen csalódtam sokkal jobban látszódik szabad téren, mint az amoled, beltéren se látok különbséget. Ráadásul az slcd-sekben már a melegedés/alaplap gond is meg lett oldva.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
james008bond #12374 üzenetére
Így van, ezért nem az apróhirdetésbe írtam; itt a készülék topikjában viszont azért írunk, hogy segítsünk topiktársainknak hardverben és szoftverben egyaránt.
-
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest