- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Volt pár hete egy javítás Froyo-hoz, amit néhány napja fel is raktam, és mintha lagolna az egész Sense azóta...másnál nem fordult elő?
A desk clock-ot hogyan kéne használni, mármint hogy kint is maradjon? -
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Még az jutott eszembe, hogy ez számolja-e (vagy bármelyik) a háttérben történő forgalmat (sync) mert abból a legtöbb óránként frissít...
-
Viper26
nagyúr
válasz
r3v0Lut10n #10330 üzenetére
Köszi, megnézem akkor, ha jobb azt használni a mindennapokban.
-
Viper26
nagyúr
Srácok a netcounter mennyire pontos?
A havi forgalmam (mobilnet) 107MB, erre kapok egy sms-t, hogy kevesebb mint 40MB (amúgy 200MB-os csomag) van még...gondolom ekkora eltérés nem lehet, mindjárt felhívom a telenort és elküldök mindenkit a p.csába... -
Viper26
nagyúr
ADW Launcher-t használ valaki?Mennyire jó, vagy mennyire nem?
-
Viper26
nagyúr
Desire HD kb 150K környékén lesz függetlenben.
-
Viper26
nagyúr
Maps miért akar engem beléptetni??Mikor meg megadom, azt mondja, hogy van már ilyen account a telón...
-
Viper26
nagyúr
Felraktam a maps navis változatát, és tökéletesen működik!
Persze jó lenne a gyárit leszedni valahogy, mert most mindenből két ikon van.(maps, navi, latitude) -
Viper26
nagyúr
Töröltem a Motonav-ot, elvileg 30MB körül kellene lennie utána a szabad helynek, de 10MB hiányzik, tehát uninstall után 20MB szabadult fel...mitől lehet?
Uninstall után SD-ről a Motonav mappát töröltem ES-ből. -
Viper26
nagyúr
Jól látom hogy Unrevoked elkészült a ROOT-tal Froyo-ra?
MiHTCDesire
RT @unrevoked unrEVOked 3.21 is back! http://unrevoked.com/recovery/ Thanks to all the testers in #unrevokedtest on freenode. -
Viper26
nagyúr
Zedge-vel szoktam háttérképeket leszedni...ugye SD-n ott is a mappa, ahová leszedi, viszont a galériában nincs mindegyik ott, miért?
-
Viper26
nagyúr
Azért engem is kiakaszt ez a szarakodás, ha meg nem jönnek rá az új dolgok akkor lehet, moddolgatni, meg össze vissza tákolt dolgokat felrakni félmegoldásként...ami egy jóval 100K feletti árkategóriában nem épp optimális.
-
Viper26
nagyúr
Na az érdekes baleset lesz, se 3.0 se új Sense...ha mindezt képesek megtenni egy olyan készülék esetében ami a konkurenciát lenyeli keresztbe, akkor a HTC a saját sírját ássa...
-
Viper26
nagyúr
Ezzel jónak kell lennie?Telenor függő...
-
Viper26
nagyúr
Felvettem pár eseményt a naptárba, sync megy is szépen, csak van egy kis gond...a telón a naptárban azt mutatja hogy Europe/Sarajevo, de nem tudom miért, mert a PC-n, az esemény felvételénél nem látok változtatási lehetőséget.
Át tudok menni a térképre, de nem találok olyat, hogy új lokáció hozzáadása, vagy ilyesmi...szóval nem tudom ezt hol kellne változtatni. -
Viper26
nagyúr
A képekhez annyi tudok hozzátenni, hogy semmi problémám velük, igaz a műanyag is tisztán van tartva a lencse előtt.
Más:
E-bookokat (magyar) honnan tudnék beszerezni?
-
Viper26
nagyúr
E-book reader-hez felraktam egy könyvet(.rtf file)...sdcard/alkalmazás mappa, a program indítása után meg nem látom a "polcon"...
Ezt használnám, ha sikerülne...
-
Viper26
nagyúr
válasz
james008bond #8809 üzenetére
Akkor ezek szerint bőven elég lesz egy class 4 is...kell majd másik, ha unrevoked összekapja magát, 1Gb-ot le akarok csapni belőle progiknak (app2sd+)
-
Viper26
nagyúr
Csináltam egy HD videót tesztként, még tegnap, és két dolgot vettem észre...RockPlayer-el nincs hang, csak sistergés, a gyári lejátszóval meg szaggat a kép...lehet azért mert a gyári kártya csak class 2-es?
-
Viper26
nagyúr
8Gb-os, class 6-os SD-t honnan érdemes beszerezni?
A gyári class 2-vel a galéria, elég lassan tud betölteni... -
Viper26
nagyúr
Ezzel van valakinek tapasztalata?
Magyar e-book gyűjteményt találok valahol?
-
Viper26
nagyúr
Csak a tiszánlátás kedvéért...app2sd+ mindent átrak az SD-re, és probléma nélkül működik?
-
Viper26
nagyúr
Unrevoked:
Successful tests of EVO, Inc and CDMA Desire so far.
Getting closer to a release!Kész lesz az mindjárt akkor...
-
Viper26
nagyúr
Van valamilyen ROM cleaner progi, ami takarítja a "szemetet"?
Most DiskUsage van fent az nem tudom mennyire felel meg erre a célra. -
Viper26
nagyúr
Gmail-nél is volt jelszócsere, a mail-nél feldobta, hogy adjam meg az újat, el is fogadta, és működik, szedi a leveleket...viszont, ha a kapcsolatokat akarnám onnan szinkronizálni kidob mellé egy piros felkiáltójelet, és ennyi...peddig akkor ennek is mennie kéne, nem?
"sync is experiencing problems, will be back shortly"
Valaki megnézné, hogy nála működik-e?
Akkor legalább tudom, hogy nem nálam van gebasz... -
Viper26
nagyúr
FB jelszót cseréltem, persze a teló most nem frissít...hol tudom átírni, hogy ne kelljen törölnöm és újra felvennem?
-
Viper26
nagyúr
Asszem lesz 2.2-re "one click" ROOT.
Ha tévedek akkor valaki nekem is elmagyarázhatná... -
Viper26
nagyúr
Rockplayer-el megpróbáltam megnézni a Dézin egy 720p előzetest, de sajnos nem jött össze...eléggé el van csúszva a hang.
Másnál is előfordult? -
Viper26
nagyúr
Ha lementek egy képet SD-re, hogy háttérként használjam, a teló ugye előtte átméretezi...ilyenkor ugyanúgy az SD-n marad a file, igaz?
-
Viper26
nagyúr
Telón van appbrain, de hgyan tudok gépen át telepíteni rá?
Valaki fel tudott venni Yahoo-s mailbox-ot, mert hiába adok meg mindent jól, nem fogadja el..
Egy adott RSS csatornának milyen gyakran kéne frissülnie? -
Viper26
nagyúr
Telenor-nál van 200 MB-os netcsomagom (asszem Online L) a neve. Market itthon WiFi-n, a mobilnet meg ezzel az adatforgalommal ad annyi szabadságot, hogyha kell éppen valamiért, nem kell azon agyalnom, hogy beleférek.e a havi keretbe vagy sem.Havi szinten nem tudom megmondani, mert a teló a csomaggal együtt kb egy hete van meg, de szerintem ennyi bőven elég.Ráadásul ha túlléped nem fizetsz többet max bekorlátozzák, de mindig annyit fizetsz amennyi a havidíjad.
Meglévő előfizetésem mellé kértem, azonnal aktiválták is, semmi gond vele. -
Viper26
nagyúr
Valaki el tudná mondani hogyan is működik pontosan ez az RSS dolog?Fel kell hozzá tennem valamit?
-
Viper26
nagyúr
Az miért van, hogy felrakok 2 alkalmazást, a kettő kb 500k, és a telóról meg 3 mega hiányzik...
SMS és Gmail unread count-ot tudom valahogy testreszabni (pl: ikon), vagy ahhoz újra ki kell rakni, hogy ezek a dolgok elérhetőek legyenek? -
Viper26
nagyúr
Szépen jönnek a levelek, ahogy kell, az app-ot meg leszedem, hasznosnak tűnik...akkor a Mail alkalmazás beállításai a Gmail-t nem érintik, az "csak" arra való, hogy a többi programból (pl.: yahoo) leszedje a leveleket...(az úgyis szedi, ha kell ha nem, hiába van manual-ra állítva..
)
Más:
CX 400 II-vel van valakinek tapasztalata?
-
Viper26
nagyúr
Gmail nem húzza be a leveleket magától, csak ha ráfrissítek...nem jelzi az ikon mellett, hogy új levél van...a beépített mail alkalmazás viszont igen...ötlet?
Nagy segítség lenne, ha valaki átdobná a beállításokat, ha szintén a Gmail klienst használja. -
Viper26
nagyúr
Ha trimmel megcsinálok egy számot csengőhangnak, akkor az szerepel a lejátszási listában is?
Vagy megcsinálhatom, de utána tegyem át a megfelelő mappába SD-n?pl.: media/ringtones
Akkor utána ott kell legyen a választható hangoknál igaz?
-
Viper26
nagyúr
Ma reggel jött meg ez.
Viszonylag olcsó, tisztességes basszussal rendelkező fülest vásárolnék.A cx 300 mennyire jó választás?
-
Viper26
nagyúr
Kipróbáltam az Opera mini-t, és le is cserélném erre a gyárit, de nem tudom hogyan lehetne benne nagyítani, dupla "kattintásra" sem csinálja, és szövegtördelés is jó lenne, nem tudom ezek a dolgok benne vannak-e?
-
Viper26
nagyúr
Időjárás frissítésnél, a dátum az nem a legutóbbi frissítést mutatja?Mert update-elte magát viszont még midig 9:19 van ott.
-
Viper26
nagyúr
Érdekes...időjárás óránkénti frissítésre van állítva, FB meg négyórás ismétléssel van...viszont megnéztem és mindkettő pontosan 9:19-kor frissült utoljára.
Egymástól függetlenül is kellene nekik a megadott gyakorisággal, nem? -
Viper26
nagyúr
Hmm, always on mobile data ki volt véve, lehet azért szarakodott..
-
Viper26
nagyúr
Felraktam a Batch cleaner-t nagyjából ua helyem lett most.
Mással előfordult, hogy az időjárás nem akar magától frissülni, akkor sem ha óránként van megadva? -
Viper26
nagyúr
Color note-ot valaki használja?Ha megnyitom magát az app-ot, ott vannak a jegyzetek de home sreen-en meg nincs.
-
Viper26
nagyúr
Én ezt nem értem...Tegnap még 82Mb helyem volt, ma reggel meg 78...szépen fogy magától, jajj de jó..
-
Viper26
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Viper26
nagyúr
Namost..van telóban olyan hogy Mail...meg Gmail is..végül is mindegy hogy melyiket használom, mindkettőben eléren a szükséges opciókat, nem?
-
Viper26
nagyúr
Ha kirakom a naptárat kicsiben mindig a következő napra érvényes névnapokat mutatja...nem lehet beállítani, hogy az aktuális legyen kint?
-
Viper26
nagyúr
Jaja trackballos dolog nálam is megvan, Mortplayer is eq-s?
Tegnap felment a motonav, gyalog is szépen elnavigált, ahogy kell, csak most kb 82Mb helyem van, úgy egy tucat alkalmazással összesen.
Van valami app, ami takarít, és nem hagyja "összeszemetelni" a telót?Értem ezalatt, a cache-t és unistall után fennmaradó dolgokat. -
Viper26
nagyúr
Létezik hogy zenelejátszás közben lassabb lenne a Sense?Vagy képzelődöm?
-
Viper26
nagyúr
Valaki linkelt egy cikket 1-2 napja az aksi kímélésével kapcsolatban...gondoltam kipróbálom az ott leírtakat, és bevált a dolog.
-
Viper26
nagyúr
Na most adtam fel...manualra van állítva, és így is lehúzza a leveleket..
-
Viper26
nagyúr
Sync-nél ki van véve az a zöld nyíl, tehát, szürke (inaktív), mást is ki kell kapcsolni hozzá?
Background data van még bent, az lehet a baj?Vagy rossz helyen keresgélek?
Levelezés beállításainál nem nagyon kutakodtam, hogyan érem el?Szóval:
- background data engedélyezve van
- és csak sync mellett van kivéve a "zöld" nyíl (mást nem kapcsoltam le) -
Viper26
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ miért szedi le a leveleimet, ha nincs megengedve neki??
Sync van, de nem gmail-nél...Nem akarnám törölni az account-ot emiatt... -
Viper26
nagyúr
Tudnád linkelni pls?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest