- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Számomra rejtély, hogy ezt a fajta burkolatot miért nem az idei zászlóshajó kapta?!
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Nem rossz technika
-
Maxentius
addikt
válasz
sprinter24 #28 üzenetére
Szerencsére az nem kopik nekem... nem úgy, mint az USB-port kerete.
-
nuke7
veterán
nna, hát nem is a one x kell majd
csak lenne rajta qwerty... -
Sasal1ty
tag
Visszakuldom a sensation hazat kezeljek le
-
Ha az ára nem száll el ez miatt akár jó is lehet.
-
B1T3
addikt
Amíg nem dobja meg túlzottan az árat, addig szívesen fogadom szélesebb körben is az ilyen burkolatot.
-
daniel909
addikt
király! megvan az indok miért lesz 160k. de akkor én kihagyom!
-
zooole
senior tag
Mellette meg ott van a 720p kijelző, tegra 3.
Nem tudom, milyen ez az IPS, de engem a NOVA pl. egyáltalán nem nyűgözött le. SAMOLED+ mellett mindegyik szimpla LCD-nek tűnik, ami semmivel sem jobb, mint amit évekkel ezelőtt is lehetett látni.
Rákukkantok majd erre is, de ilyen felbontáson már nekem egyáltalán nem számít, hogy AMOLED+, vagy IPS.
-
JadenDave
csendes tag
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
http://myandroidchief.com/samsung-galaxy-s-iii-pictured-may-22-london-unveiling-rumored/
Én ezt a telefont várom nagyon, csak én olyan április 15-én veszem Londoból, gondolom ezaddig nem jön ki :S Eleve ha most bejelentenék még min egy hónap a tömeggyártás ...
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
Én linkeltem. Expansys-nál 170+ezres az ár ami ugye az árfolyam ingadozást követve változik. [link]
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Hát egyelőre a kérdés amúgy is tárgytalan mert még fél hónap legalább mire a piacra kerül a One X. Ugye Április első felében valamikor. Árban sem lesz egy kategória még egy darabig a 2 készülék a HTC 170+ ezres kezdőárával legalább 1,5-szer annyiba fog kerülni mint az SGS2.
-
JadenDave
csendes tag
Sziasztok, bocs ha bárkinek a szemét szúrja a komment, de segítség kéne, nemtudok választani az SGS II és a HTC 1 X között. Átlagfelhsználó vagyok (net, film, zene, videózás) és nem tudok választani...az SGS II-ről sok jót hallottam, de csábít az X, viszont félek az üzemidejétől, és mivel hogy új modell, a rendszerhibák is megfélemlítenek, ti mit tanácsoltok?
-
enginev3.0
félisten
Jó volt ez a cikk, de a fele kémia vagy milyen részét nem értettem
Jó... semmit nem értettem belőle -
L4mie
veterán
IS re is rátehették volna, szépen kopik az első aluburkolat -_-'
-
dezz
nagyúr
Magyarul eloxált...
-
zooole
senior tag
Most akkor már nem csak a plasztik lesz szar, hanem a sima fém is?
Jöhetnek az új haterek.
-
randras
veterán
Mi meló lehetett ezt a hírt lefordítani...
-
Apika
addikt
Tényleg jó lett a kinézete! Jobban tetszik, mint a sima műanyag burkolat...
-
-
Pubilol
tag
Hmm, tetszik - tetszik, de én még mindig inkább a kijelzőre vigyázok, mintsem a hátlapra. A hátlap a legtöbb esetben nem teljesen sík, szóval a felület is eleve kisebb, mint a kijelző esetén. Mindenesetre, ha hozzám vágnának egyet, nem dobnám vissza.
-
Flash86
tag
Ez nagyon jól hangzik... megspórolhat az ember egy tokot és nem lesz kopottas a készülékház. Persze 160 ezerbe fog kerülni, de a koncepció nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged