Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oalex

senior tag

válasz zsirfecske #18 üzenetére

Persze, hogy együtt működik (bár a Pre sem volt átütő siker). Sőt több más pozitívuma van. A legátütőbb talán, hogy az összes létező tablet-hez képest, ezen van a legjobban megoldva a multitasking.
    Viszont én nem a pozitívumokról írtam. Hanem, hogy alapvetően, a jó tulajdonságok ellenére, miért FAIL az egész összkép.

• oalex

senior tag

válasz oalex #16 üzenetére

Kis kiegészítés amit kifelejtettem:

Mielőtt bárki elkezdené eszeveszettül hívogatni az Amerikai rokonait :DDD :DDD . A $300-os akció, csak a múlt hétvégén volt elérhető. Már vége. Temésztesen folyamatosan vannak különféle akciók, különböző boltokban. Most a legolcsóbb amit találtam az $370.

• oalex

senior tag

Igazán gyenge próbálkozás.

Míg a webOS igen kezelőbarátnak mondható (én személy szerint nagyon szorítottam, hogy jól sikerüljön mert ez az alna legközelebb hozzám), a TP nem más mint egy drága játék, ami HP által nyomatott marketing "Ez az Ipad-al szemben, az üzleti felhasználásra van kiélezve". Ez a kijelentés még a hülyének is feltűnően nélkülöz minden alapot.

1. Semmi videó kimeneti lehetőség, azaz esélytelen prezentációra (ppt stb.). Elképzelésem sincs, hogy a HP-nál dolgozó üzlet emberek közül hány nem szokott soha sem prezentációt / előadást tartani??? :F

2. Nem olvastam alaposan az itteni tesztet, úgy hogy nem tudom, hogy itt említésre került e, de a készülék nélkülöz (jelenleg) minden Office/dokumentáció szerkesztési lehetőséget. Persze nézegetni lehet a excel és word doksikat, de belejavítani ujjat csinálni már nem. Ráadásul ezt a párnappal ezelőtt kiadott első frissítéssel (3.0.2) sem pótoltak. Most komolyan, ilyen lemaradás után így akarnak piacot hódítani és másodikak lenni?? :F

3. Mindenhol külön kiemelt, hogy az anyag használat is gyengére sikerült. Továbbá (konkurenciához képest) kegyetlenül vonzza az új-lenyomatokat. Rengeteg tesztet olvastam róla és ezt szinte mindegyik kiemelte. Glossy contra matt felület. Valamint az általános anyag használat sem mondható üzletinek, exkluzívnak, plusz ott a vastagság és a súly is. :( :(

Ez nem értem hogy hogyan gondolhatták komolyan. Februárban már létezett egy bemutató / működő modell. Fél év nem volt elég arra, hogy egy olyan quickoffice verziót készítsenek ami képes a szerkesztésre. Ráadásul úgy, hogy az üzleti felhasználásra akarták kiélezni.

Tiszta Nokia (amit mostanában művel) feeling az egész. :R

Az első benyomás aránytalanul sokat számít. Alig van róla olyan review/teszt ami pozitív felhangon végződik. Még az webOS/Palm/TouchPad ra dedikált legnagyobb oldal/forum saját tesztje, minden elfogultságával együtt is eléggé vegyesen értékelte (link). Ezzel hosszútávon elásták, hisz az alacsony eladások / terjeszkedés = érdektelen /motiválatlan program fejlesztők. A kevés app-al pedig még annál is kevesebbet adnak el.

Az ár $499 (USA), ezt már a múlt hétvégén $200 al akciózták az egyik nagy kereskedelmi láncban úgy $299 és lehet venni (az körülbelül 55,000ft.) :Y . Egy hónappal a megjelenés előtt ez nem tesz jót a piaci értékelésének (használt ára, stb.). A másik véglet pedíg, hogy Európában 150-160e akarják ugyan ezt eladni. :(((
    Ezt a 55e szerintem megéri, de azzal meg szinte biztos hogy nem, vagy alig nyereséges. Mint minden mást, ezt is szétszedték szakértők, és az anyagárát (összeállítással együtt) ~$297-ra taksálták.

$300-os akcióról bővebben itt
    Többen éltek is vele

Új hozzászólás Aktív témák