- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
zsirfecske #18 üzenetére
Persze, hogy együtt működik (bár a Pre sem volt átütő siker). Sőt több más pozitívuma van. A legátütőbb talán, hogy az összes létező tablet-hez képest, ezen van a legjobban megoldva a multitasking.
Viszont én nem a pozitívumokról írtam. Hanem, hogy alapvetően, a jó tulajdonságok ellenére, miért FAIL az egész összkép. -
oalex
senior tag
Kis kiegészítés amit kifelejtettem:
Mielőtt bárki elkezdené eszeveszettül hívogatni az Amerikai rokonait
. A $300-os akció, csak a múlt hétvégén volt elérhető. Már vége. Temésztesen folyamatosan vannak különféle akciók, különböző boltokban. Most a legolcsóbb amit találtam az $370.
-
oalex
senior tag
Igazán gyenge próbálkozás.
Míg a webOS igen kezelőbarátnak mondható (én személy szerint nagyon szorítottam, hogy jól sikerüljön mert ez az alna legközelebb hozzám), a TP nem más mint egy drága játék, ami HP által nyomatott marketing "Ez az Ipad-al szemben, az üzleti felhasználásra van kiélezve". Ez a kijelentés még a hülyének is feltűnően nélkülöz minden alapot.
1. Semmi videó kimeneti lehetőség, azaz esélytelen prezentációra (ppt stb.). Elképzelésem sincs, hogy a HP-nál dolgozó üzlet emberek közül hány nem szokott soha sem prezentációt / előadást tartani???
2. Nem olvastam alaposan az itteni tesztet, úgy hogy nem tudom, hogy itt említésre került e, de a készülék nélkülöz (jelenleg) minden Office/dokumentáció szerkesztési lehetőséget. Persze nézegetni lehet a excel és word doksikat, de belejavítani ujjat csinálni már nem. Ráadásul ezt a párnappal ezelőtt kiadott első frissítéssel (3.0.2) sem pótoltak. Most komolyan, ilyen lemaradás után így akarnak piacot hódítani és másodikak lenni??
3. Mindenhol külön kiemelt, hogy az anyag használat is gyengére sikerült. Továbbá (konkurenciához képest) kegyetlenül vonzza az új-lenyomatokat. Rengeteg tesztet olvastam róla és ezt szinte mindegyik kiemelte. Glossy contra matt felület. Valamint az általános anyag használat sem mondható üzletinek, exkluzívnak, plusz ott a vastagság és a súly is.
Ez nem értem hogy hogyan gondolhatták komolyan. Februárban már létezett egy bemutató / működő modell. Fél év nem volt elég arra, hogy egy olyan quickoffice verziót készítsenek ami képes a szerkesztésre. Ráadásul úgy, hogy az üzleti felhasználásra akarták kiélezni.
Tiszta Nokia (amit mostanában művel) feeling az egész.
Az első benyomás aránytalanul sokat számít. Alig van róla olyan review/teszt ami pozitív felhangon végződik. Még az webOS/Palm/TouchPad ra dedikált legnagyobb oldal/forum saját tesztje, minden elfogultságával együtt is eléggé vegyesen értékelte (link). Ezzel hosszútávon elásták, hisz az alacsony eladások / terjeszkedés = érdektelen /motiválatlan program fejlesztők. A kevés app-al pedig még annál is kevesebbet adnak el.
Az ár $499 (USA), ezt már a múlt hétvégén $200 al akciózták az egyik nagy kereskedelmi láncban úgy $299 és lehet venni (az körülbelül 55,000ft.)
. Egy hónappal a megjelenés előtt ez nem tesz jót a piaci értékelésének (használt ára, stb.). A másik véglet pedíg, hogy Európában 150-160e akarják ugyan ezt eladni.
Ezt a 55e szerintem megéri, de azzal meg szinte biztos hogy nem, vagy alig nyereséges. Mint minden mást, ezt is szétszedték szakértők, és az anyagárát (összeállítással együtt) ~$297-ra taksálták.$300-os akcióról bővebben itt
Többen éltek is vele
Új hozzászólás Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest