- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
SyMiRychi
újonc
Kérlek segítsen valaki! Addig tökéletesen eljutottam, hogy a windows az eszközkezelőben érzékeli a videókártyát, de 12-es hiba kódot ír azaz elvileg nem tud elég erőforrást használni, ami kizárt, hiszen külső tápegységről hajtom meg az adaptert és a videókártyát is! (My setup: Dell XPS 15 l502x i5 2410M 8gb ddr3 windows 7 ultimate 64-bit dgpu: gt 540M egpu: asus gtx 1060 6GB)
-
∂яσнυη
senior tag
Boccs, hogy csak most reagálok. Nem láttam a hozzászólásodat. Örülök neki, hogy tudtam segíteni. Sajnos nekem már nincs meg a rendszer, de a jövőben szeretnék még a témával foglalkozni. Windows 10 nél egy kicsit máshogyan alakulnak a dolgok, de már ott is próbáltam(nem a 6560b-n) és nem vészes.
Egy PE4C-t én is szívesen próbálnék, bár nekem az exp gdc is stabil volt. Most a V8 ra lennék kíváncsi, hogy van e előre lépés.
Eredményeket esetleg linkelhetnél.
-
∂яσнυη
senior tag
(#3) sagit
Sajnálom a dolgot. Én is gondolkodom már régóta a dolgon, de még csak most volt pénzem kivitelezni.(#4) kisza25
Örülök a pozitív visszajelzésnek. Remélem egyszer te is összehozol egy ilyen rendszert és aztán lesz mit kibeszélni. -
sagit
veterán
De jó lett volna ez a cikk nekem 2 éve. Akkor vettem a 2530p mellé adaptert is, vga-t is de nem volt az igazi. Külső monitoron ment csak és ott is csak akkor ha kedve volt. El is adtam a szettet.
-
Mustaros
aktív tag
Hiánypótló cikk. Akár egy i7-es irodai laptopon játszani így.. teljesen korrekt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest