- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigabig
tag
Szia !!
Szerintem nagyon eltaláltad és fején ütötted a szeget
Kiváncsi leszek meddig megy majd ez igy még de szerintem visszakozni fog majd az apple is meg az ms is igy kisbetűvel írva.Arcátlanságnak tartom azt hogy a 2 legnyagyobb
tolvaj cég perel egy nyilt platformot ami lehet nem lesz ingyenes de végre megmozditott
valamit emberekben lehetett volna kiadni olcsobb Iphone kat is még sem tette az apple vajon miért nem ?? Megírom a pénzért nem tette a nagy haszon a drágán eladott Iphone k után jobban érdekelte mint az hogy leültek volna és terveztek volna valamit a mainstream vonalra is valami használható készüléket.Ez igaz ugyan ugy ms w7 re is.Ha utána járunk nézzünk meg egy kezdeti árat amin elkezdték árusitani akár a Iphone v wp7 telefonokat.
Most ilyen rendszer vitákba nem akarok bele menni mert mindnek van erős és gyenge oldala.Az IOS sem sebezhetetlen mint ahogy a W7 sem és sajnos az Android is elég sebezhető OS ezek tények amiket csak az elvakult hívek nem akarnak észre venni az adott platformon belül.Nem kötekedni akrok senkivel de szerintem ezek a szabadalmi háboruk oda fognak vezetni amit nagyszerüen már elöttem le írt valaki.Nagyon nagy hátrányba fog kerülni az USA ezt lehet elhinni meg nem is.DE szerintem elöbb utobb ezt be kell látni ott is már mint az USA ban hog ez igy nem mehet tovább és valamin változtatni kell.Hogy ez mikor jön el remélem mi elöbb de szerintem ez csak remény az USA mindig is szeretett különc lenni.Üdv CsigaBig
-
csab2
veterán
Én elolvastam amit írtál és nagyon érdekesnek találtam. Annyi bajom volt csak vele, hogy tele van helyesírási hibákkal, de nem akarok kötözködni.
Te jogász vagy? Én nem értek a témához, de ha igaz amit írtál (és jelen cikk illetve adás is ezt igazolja), akkor az nagyon elkeserítő.Más:
Mennyire jellemző (sajnos), hogy a cikkből és az adásból is egyeseknek csak az jött le, hogy "rohadt mocskos apple már megint perel mert azt hiszi ő találta fel a spanyolviaszt".Más:
Nekem az Androidban már az sem tetszik, hogy nem egyértelmű, hogy akkor most kié is a rendszer? Illetve ki is fejleszti? Elhangzott, hogy az OHA tagjai közösen fejlesztik a droidot. Ez szerintem hülyeség, mert ennyien nem lehet egy rendszert fejleszteni. Meg ha közösen fejlesztik, akkor miért a Google jelent be mindent ami Androiddal kapcsolatos? Miért a Google székháza előtt állítják fel a dolgozók az új és újabb édességek óriási mását?
Szóval az egész egy nagy katyvasz, nem csoda, hogy pl. a MS is a gyártókat támadja és nem a Google-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest