- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igazából felhasználói szempontból engem nem is az érdekelne, hogy ingyenes-e, hanem az, hogy kiáll-e mellette a gyártó, fejlesztik-e, és kapok-e rá támogatást. ez jelenleg működik androidon, bár néhol sajnos döcögősen (oem-ek miatt), de elvileg erre is próbálnak rágyúrni mostanában.
illetve az érdekel még, hogy mit tudok vele megcsinálni, és mit nem. jeleneg ebben az android vezet, hasonlóan jó lehetne a webos, csak elég gyenge sajnos a szoftveres ellátottsága, aztán utánuk jön a jailbreakelt ios, és leghátul a wp7 jelenleg.lmisi: Mango előtt nincs is sok értelme új telefonokat kiadni wp7-alá, mert nem támogat újabb hardvereket addig, így most még egyszer kiadni a 2008-as hardverrel és ugyanazzal a tudással egy szériát tényleg értelmetlen lenne. sokan már azért is morogtak, hogy 2010-11-ben miért a 2-3 éves hardverrel kezdenek.
-
joey04
titán
De eddig az volt a duma, hogy az adataiddal fizetsz. Ami engem speciel pont nem érdekel. A jól sikerült célzott reklámokat pedig egyenesen kedvelem és hasznosnak találom (igaz, van még hova fejlődni, nem mindig jön össze). A készülékek ára már annál jobban érdekel. De mivel én a felsőkategóriából választok, így annyira azért az sem zavar. Ha összekuporgattam egy Sensationre, akkor az a +5k már belefér. Persze ha máshoz hasonlóan minden évben +5k a benyelendő összeg, az más tészta, de itt nem erről van szó.
(Már ha user oldalról írtad a kommentet. Ha nem, akkor figyelmen kívül hagyható az egész kommentem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest