Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Sziasztok,
Látom megy az ajánlgatás, épp nézegetem a 42mm-es változatot. Sajnos nekem a korábban olvasottaknál még véknyabb a csuklóm, így max ez jöhet szóba.
Egy fő kérdésem lenne viszont a nagytestvérről, mivel tud hívást fogadni. Ha pl Messengeren, Viberen vagy más külső alkalmazásból hívnak azokat is tudom az órával használni? Ez nekem nagyon fontos lenne, kb emiatt érdekelne ez a funkció, normál telefonhívásban nem lényeges.
Valamint akármennyire nézegetem az Amazfit szoftvere nekem elavultabbnak tűnik már 2 éve kb, a Huawei sokkal több minden monitorozására alkalmas. Ez valós még jelenleg is? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest