Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  Oké a 200 gramm bizony súlyos. Illetve ott van a méret kérdés. Ma már nehéz úgy készülék alternatívát ajánlani, hogy a méret-súly is megoldott legyen. Illetve a nagy kijelzős telefonok korában a méret csak extrém esetben számít (pici, A40/S8 és lefele), más esetben nem annyira.
  Mondjuk ez a 8S a pici kategória. Kimondottan jó a mérete. Szóval még az általam írt P Smárt 2019 is aggályos e tekintetben. De ilyen a Nokia 4.2. annak is baromira jó a mérete. Csak hát maga a telefon nem jó vétel.

  Windows Phone és Nokia/MS Lumia telefonok forever!

 • SkyLine3000

  addikt

  Vegyél vissza! Nem hozzád szóltam!
  Nem magamnak vettem, asszonynak. Neki megfelel. Mi köze a súlynak, méretnek ahhoz, h adott, pénzért sokkal többet nyújt x telefon, mint a másik??? Ráadásul itt max mm-ekről, grammokról van szó. Ha ismernél, pláne nem írnál ilyen baromságokat. Pont én vagyok az, aki ha tehetné, most is vmi 5-5,5es telót venne, de nem lehet, mert szinte senki sem csinál ilyeneket. Rühellem a mai méreteket. Össze sem tudnám számolni, hány teló teszthez írtam már oda, h miért ilyen böszme nagy, meg nehéz...
  Én meg azt utálom, aki minden szarba beleköt, még olyanba is, ami nem is volt téma (méret)! Képzeld, nekem sem mindegy, mekkora egy telefon!
  Amúgy meg rohadtul nem érdekel, h te mit bírsz, meg mit nem. Ahány ember, annyi szokás. Ezt el kell fogadni. Ha nem tudod, az a te bajod. Kötelet viszont nem tudok adni...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák