- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Android szakmai topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
Szia,
Tegnap vettem, második frissítés már droid 12 volt. Szinte csak telefont használok, azon az én igényeimnek elmegy. Most lőttem néhány képet. A leandernél van digitális kétszeres zoom, a többi elővesz kattint. Illetve a dunánál készültek vegyesek, zoom, széles, alap.
[link] Itt van Google Drive link. Remélem jól állítottam be.[ Szerkesztve ]
Maine Coon
-
sztivo
őstag
Esetleg valaki android 12-n van már? A kamerának még mindig olajfestmény szerű képei vannak? Teszt képek nem győztek meg, redditen, fórumon meg jellemzően indiai felhasználóktól csak annyi válasz érkezett, hogy remek a kamera, mint mindig mindegyik Honornál
-
szemesi69
addikt
Az itteni teszt és az eddigi hozzászólások után, egy kellemes csalódás, tegnap 16 óra után hoztuk el, a fiam már akkor rákattant, nem hinném, hogy cslódna benne Eddig samu s20 fe volt neki, aminek nagyon karcsú üzemideje van, ezért pár napra lenyúlta a p30 pro-t, amit most végre visszakaptam
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
atosan
veterán
válasz szemesi69 #86 üzenetére
Én is valamelyik nap ránéztem a honlapra, csak pilláztam, hogy bizonyos előfizukra 44 ezer kedvezmény, plusz hűséghosszabbítás. Hát 12 ezer forintért nem hagyom ott, ja és a nagyobb verzió
sztivo Igen, sajnos. Ügyintéző srác 6/128-ból kihozott két színt, hogy biztos ezt a csajosat akarom? Nekem fontosabb a nagyobb ram és tárhely. Majd kap valami nem átlátszó tokot.
Jut eszembe, ram. Ezt a belső tárhelyből elcsent plusz ramot hol lehet kikapcsolni?
Maine Coon
-
atosan
veterán
Üdv,
Csatlakozom egy 8/256-os variánsal. Délelőtt hoztam ki a Telekomtól, most van időm belekni, ismerkedni.Maine Coon
-
Uher
aktív tag
En elvagyok vele, bar nekem mar nagy. A P9 es a P20 is jobban kezre allt. A rendszer gyors, az appok sem homokoraznak, kijelzobe sem tudok belekotni. Nekem az is bejon, hogy nincs teleszemetelve felesleges es sok gyari appal. A kamera olyan amilyen, tenyleg lehetne jobb. Android 11 van meg rajta, hogy a 12vel csiszolnak e meg rajta azt nem tudom.
-
sztivo
őstag
Sziasztok!
Valaki be tudna számolni milyen a telefon a mindennapokban? Lejár a hűségem lassan, aztán baráti áron lenne egy ilyen. MM-ben megnyomkodtam, ott tetszett a kamera (elég részletes képeket lőtt közeli tárgyakon is) viszont a hihonor oldalán a felhasználói fotók nem győztek meg. Egyszerűen nincs éles vonal, azt is körbeveszi egy világos "aura", fákon a levél az nem tűnik élethűnek, mintha olajfestmény lenne. Egyébként minden másban tetszik, kijelző, jó a fogása, EMUI-féle rendszer stb. Illetve volt-e már rá további frissítés, ami esetleg orvosolta a kamera gyenge algoritmusát? Itt egy link, de ezen borzasztóak a képek minősége
[ Szerkesztve ]
-
Uher
aktív tag
Technikalilag nem vesziti el, viszont honor ( marmint ilyan honor, ami a huawei/honor szetvalas utani) telefonrol nem eri el oket. Kell keresni egy regebbi telefont, arra lementeni mindent, es device clone appal atmasolni a honor 50re. (Egyeb megoldasrol nem tudok, de lehet hogy van)
[ Szerkesztve ]
-
gotti61
csendes tag
Helló
Honor 50-es telefonja van egy ismerősömnek, honor 20-as volt előtte.
Ezért írok ide, mert nem tudom melyik topicban találok választ a kérdésemre.
Új telefon, elindította a régi kártyával és nem tud bejelentkezni a régi honor felhőjébe, mert az állandóan egy új fiókot akar nyittatni vele. Mi a teendő ilyen esetben?
Remélem érthető amit leírtam.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
üdv gottiüdv gotti
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Informalodni szeretnek a telefon kapcsan. A teszt elegge lehuzta ahogy erzem, foleg a kamera oldalat, de az paromnak nem szempont. S20FE-t valtana
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Csápájev
őstag
NAgyon nem pörög a fórum, igazából ez jó jel
Esetleg valaki leírhatná a tapasztalatait -
mongoose66
tag
Akik használnak ilyet, megkérdezhetem hogy van benne asztali mód, mint a Huaweiben?
I have spooken!
-
MLA
tag
Sziasztok. Beszereztem egy ilyen telefont a B-tel től. Xiaomi 11 lite 5G NE- t váltott, ami egy nagyon jó kis masina, csak megőrjített hogy telefonálásnál a fülemmel vezéreltem a telefont mert nem zárt le a képernyő.
Itt pedig kérdésem, így első ismerkedéskor hogy erre a készülékre nem lehet témát rakni, mint mondjuk a Samura vagy a Xiaomira? -
ViZo72
tag
válasz snecizero #69 üzenetére
"Minden engedélyt megadtam neki ami létezik ! "
Talán az alábbit is beleérted ebbe de ki tudja...
A Health alkalmazáson belül is beállítottad miről jöhet értesítés?
Health-> Eszközök-> Honor Watch-> Értesítések engedélyezése
Más tippem nincs, de az alkalmazás ad még tippeket a "Még mindig nem kap értesítést?" kérdésre nyomva... -
snecizero
senior tag
Szevasztok ! Össze párosítottam a Honor watch gs pro okos órámmal ! Felraktam az appgaleryt. Felraktam onnan a huawelt healt alkalmazást. A huawei mobile service appot is. Minden engedélyt megadtam neki ami létezik ! A hívást jelzi az órám és ennyi ! Se a messengert sem a vibert illetve smst nem jelzi. Elötte xiaomi telefonom volt ott mindent jelzett ! Tud valaki segíteni ebben hogy mi az amit rosszul állítok be esetleg ! Volt samsungom ott se volt gond. Nem is értem igazán !?
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
snecizero
senior tag
Beléptem a klubba!
Eddig jó a tárcsa! Viszont a helyesírásom csapni való! Azt hol tudom be állítani hogy a hibásan beírt szót alá húzza pirossal? Válaszokat előre is köszönöm!Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
papp54
aktív tag
Vettem egy ilyen készüléket. Eddig nem volt vele gondom.
Xiaomi 14
-
snecizero
senior tag
Nincs benne mert nem engedik !
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
-
Bambi80
tag
Megnéztem, amit ajánlottál S20FE és tényleg nagyon jókat írnak róla. Sajnos erről a Honorról nem, főleg a kamera tekintetében, ami számomra elég fontos. Így sajnos le kell mondanom a márkahűségemről :-(
Korábban írtam, hogy Xiaomit semmi esetre, de most megnéztem a MI 10T-t. Szerintem ez sem rossz.
Mate 10 Pro után melyiket ajánlanád, hogy ne fájjon annyira a szívem. Sajnos nagyon csere érett a kicsike, mert az aksija pokoli gyorsan elkezdett merülni az utóbbi időben (3,5 éves lesz lassan) -
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
Van a telefonon gyári kijelző védő fólia?
Köszi -
janeszgol
félisten
Egy komolyabb gondja van ennek a telónak. Pusztítóan vacak, szar hangot vesz fel.
A másik lehet még a szoftveres támogatás, de erről még semmit nem tudunk, így se pro se kontra nem sorolnám ide most.
Amúgy pofás telcsi, picit drágábban a kelleténél. -
Varoz
addikt
válasz 7Heads Drago #57 üzenetére
Ezt értem és elhiszem, de senki se legyen naív. Ez csak arról szól, kérdés, hogy mikor és mennyire szúr ez szemet a jövőben.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
7Heads Drago
veterán
-
Varoz
addikt
"És bármennyire is saját fejlesztésként hivatkoznak rá, ezt kapásból zárójelbe teszi a Huawei Nova 9, de Alex Wang Xi nekem személy szerint azt mondta, hogy a történetben az a kulcsmomentum, hogy a Honor 50 fejlesztését még együtt kezdték el, aztán amikor kettéváltak, akkor a Huawei sem engedte el a projektet, mert azt mondták, hogy a Honor számmak jelzett modelljei korábban annyira kelendőek voltak, hogy vétek lenne eldobni az eddig beletolt melót."
Ez mekkora duma, véletlenül sem az embargót kerülgetik, dehogy.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
T_Stark
őstag
Hát, ez így ennyiért gyenge.
Nem adnám oda érte az S20 FE-t. Főleg hogy már 175-180-ért megkapni, Qi töltés, IP68, Snapdragon 865, jobb kamera, lapos kijelző stb... Csak 5G nincs, de az egy darabig még nem is hiányzik. -
scyllarus
veterán
Imádom a MIUIt, semmi baj nem volt vele így 2 hónap alatt. Semmit sem mókoltam vele.
Az EMUI után nem nagy váltás, inkább csak finom javulások."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS ROG Ally
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Nők, nőügyek (18+)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...