Honor 50 - apám nevében

Mennyit számít a szoftver! A Huawei Nova 9 nem versenyképes Google szolgáltatások nélkül, a Honor 50 már inkább annak tűnik. Miközben a két telefon csaknem azonos.

Hirdetés

Bevezető

Ezt a telefont már teszteltük. Huawei Nova 9 a neve. Amiket Bone123 írt a készülékről a külső, a kijelző, az üzemidő és az ergonómia kapcsán az mind helytálló. Magyarán el lehetne intézni az egész anyagot úgy is, hogy mindenki olvasgassa el a kollega anyagát és képzelje hozzá a Google szolgáltatáscsomagot, plusz itt van pár kép a 108 megapixeles főkamerával (ez ugyanis az egyetlen hardveres eltérés), ja meg van 5G is, már ha az olvasó lakókörnyezetében egyáltalán van lefedettség.

Honor 50 (fekete hátlap) és Huawei Nova 9 (kék)
Honor 50 (fekete hátlap) és Huawei Nova 9 (kék) [+]

Ugyanakkor viszont remek alkalom ez arra, hogy kicsit megpróbáljuk megvilágítani, hogy a Honor 50 és Huawei Nova 9 hogy lehet ennyire hasonló, ha hivatalosan a két cég már egy éve egymástól függetlenül működik, és persze el is kéne helyezzük a Honor visszatérő telefonját a hazai piacon úgy, hogy nem azon lamentálunk, hogy hát HMS-sel végül is elműködget, nem olyan gáz, az 5G sem létszükséglet, hanem egy kiforrott, korlátozásoktól mentes terméket értékelünk. Mert az Honor 50 az.

A prágai bejelentés
A prágai bejelentés [+]

A Prágába összecsődített nemzetközi újságíróhad egy nagyon magabiztos Alex Wang Xi-t láthatott, aki a Honor regionális vezetője, és aki optimistán tekint a jövőbe, plusz mellesleg bemutat egy Kínában már uszkve fél éve létező terméket azzal a felütéssel, hogy a Honor visszatért a mi piacainkra is. A meghívottak között voltak szép számmal a mainstream média képviselői is (akik sokkal kevésbé vannak benne a telekommunikáció történéseiben), illetve számtalan influencert is meghívtak, akik abszolút fogékonyak voltak arra, amit láttak, majd ki is próbálhattak, de a banda egy része nemrég tért haza Bécsből, ahol a Huawei mutatta be ugyanezt a terméket. Nekik pedig nehéz eladni kétszer ugyanazt, a kérdés nyilván az, hogy a piacnak el lehet-e.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés