- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
South Velen #102 üzenetére
Elég csúnya lenne.
Bár volt szerencsém használni egy Huawei p9et ami kb 2 éves ,nugattal és hát érdekesen lassú volt .
Igaz ott is 3gb ram , elsőre erre tudok gondolni. -
törölt tag
válasz
South Velen #77 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy 72, 75 vagy 80, hanem hogy elkezdtek belefonni mindenféle előfizetéses kedvezményt, a végére már 40 lett az ára és ezzel lett telehányva a topik.
-
válasz
South Velen #75 üzenetére
Én nem firtattam az árat, csak szépen csendesen megfigyeltem a Comedy Friday-t.
Annyiért jó ár valóban
Jogos, tényleg említettem a szolgáltatói dolgot..
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
South Velen #20 üzenetére
Persze, kinek a pap, kinek a paplan...nem vitatkoztam, csak érdeklődtem.
Na várj, Te most az állapotsorról írsz, v. a lehúzható értesítési panelről? Az állapotsorra miként hat a teló dpi-je?Az egy sorosból két soros lesz?
Vagy hogy értsem a 2x annyi helyet? Nekem éppen az a problémám (ugyan nem az üzenetek, hanem csak az értesítési ikonok megjelenítése miatt), hogy a noch alaposan lerövidíti az állapotsort - ezáltal az értesítési ikonok helyét -, ezért pl. a Xiaomi telókon csak érkezéskor mutatja az ikonokat énáhny másodpercig, utána már nem... Mekkora királyság lenne, ha egy sorosról két sorosra lehetne állítani az állapotsort és akkor a noch alatt is lenne hely akár a bejövő dolgoknak.
Az üzenetekre visszatérve, perpill csak úgy olvasható el egy üzenet, ha pl. éppen akkor jön, amikor a kezemeben van a telefon. Ilyenkor soronként felvillant pl. egy Messenger üzenetet.
Egyéb lehetőségről nem tudok, ezért kérdezem. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
South Velen #18 üzenetére
Akkor lehet, h én vmit benéztem, de erről nem tudtam. Mondjuk nem is merült fel bennem, h átállítsam a teló dpi-jét...és ezáltal változtatni az értesítési panel méretén. Teljesen természetes, h ha csak nem egy egysoros üzenetről van szó, akkor azt az értesítési panelen nem lehet végigolvasni, hanem meg kell nyitni az alkalmazást.
És mi köze van ennek a noch-hoz? A noch az állapotsor méretét kurtította, nem a lehúzható értesítési panelét. Nekem az állapotsor kinyírása (+ az óra Google általi bal oldalra vitele) jobban fáj, mert így nem látni az értesítési ikonokat. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
South Velen #16 üzenetére
"Megoldotta már a huawei, hogy a notifikációs sávnak nem lehet állítani a dpi-jét?"
Lehet, h vmit félreértettem, de ezt melyik másik gyártó telefonján lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest