Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nah, visszaírt a support. Sajons nem támogatott a 66Mhz-es sebesség.

Azért köszönöm az ötleteket. -
törölt tag
Hát nincs könnyű dolgom.

Olyan lap kellene, amibe az atomnál erősebb proci van/való, és van PCI portja.
Például ő: [link] De van olyan is amin van PCI és PCI-e 16x is.
Szerintem írok nekik egy levelet, amiben megkérdem, hogy az itx lapokon lévő port támogatja e a 66Mhz-et + megkérdezem, hogy hol tudom megvenni a lapot ha kell és mennyiért.

-
bacsis
Közösségépítő
Ezekkel a feltételekkel sajna bukó a dolog...
2 dolgot tudsz csinálni.. vagy ahogy lezso mondja, olyan lapot választani ahol lehet emelni az FSB-t, ami magával viszi a PCI-t... de ez csak fél megoldás (se) mert hogy 40MHz-nél feljebb nem fog menni a PCI, az is biztos...
A másik megoldás az, hogy ipari cuccot keresel, pl a DFI kínál ilyesmit, érdemes körülnézni az oldalukon (sajna most nálam nem jönnek be a képek az oldalán) és hátha van valami okosságuk, deeee abban is biztos lehetsz hogy akkor meg nem 20-25ezer Ft lesz... -
törölt tag
Most, hogy a fenti sorokat írtam, arra jutottam, hogy lehet elég nekem a 100MByte/s -es sebesség is.
Végül is a nagyobbat úgy se tudnám kihasználni, mivel kb ennyi a gigabit lan teteje.Már csak annyi kérdésem van, hogy a fenti lapok vajon ha nfs-sel másolok mennyit faragnak le a 100Mbyte/s-es ebességből?
-
törölt tag
Ő az.
Igazából azért akarom megtartani, mert jó áron jutottam hozzá + a BBU-hoz. A jelenlegi Atomos lapomhoz ideális.Igaz hogy az új lap (ez vagy ez) már elég erős procival rendelkezik a softos RAID5-höz, de nem tudom megérné e arra váltani:
- egyrészt át kellene menteni az adatokat
- nem tudom, hogy szoftveres RAID hogy bírja a hirtelen áramszünetet
- lehet kéne egy szünetmentes tápegységEnnek fényében a legegyszerűbb, ha csak simán átrakom a kártyát a régiből az újba.

De ha már újat veszek akkor jó lenne olyan lapot találni ami jó alaposan meg tudja hajtani a kártyámat.
bagyusz:
Nem mivel PCI-e port van rajta, nekem meg PCI kell, abból is a gyorsabb.
-
PCI órajeltuning esetleg? Milyen kártya ez? Minek akarod megtartani?
-
törölt tag
[értesítő]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Léghűtés topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mert árakat nem találok sehol.