Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Nah, visszaírt a support. Sajons nem támogatott a 66Mhz-es sebesség.
Azért köszönöm az ötleteket. -
Honkydoo
őstag
Hát nincs könnyű dolgom.
Olyan lap kellene, amibe az atomnál erősebb proci van/való, és van PCI portja.
Például ő: [link] De van olyan is amin van PCI és PCI-e 16x is.Szerintem írok nekik egy levelet, amiben megkérdem, hogy az itx lapokon lévő port támogatja e a 66Mhz-et + megkérdezem, hogy hol tudom megvenni a lapot ha kell és mennyiért.
-
Honkydoo
őstag
Most, hogy a fenti sorokat írtam, arra jutottam, hogy lehet elég nekem a 100MByte/s -es sebesség is.
Végül is a nagyobbat úgy se tudnám kihasználni, mivel kb ennyi a gigabit lan teteje.Már csak annyi kérdésem van, hogy a fenti lapok vajon ha nfs-sel másolok mennyit faragnak le a 100Mbyte/s-es ebességből?
-
Honkydoo
őstag
Ő az.
Igazából azért akarom megtartani, mert jó áron jutottam hozzá + a BBU-hoz. A jelenlegi Atomos lapomhoz ideális.Igaz hogy az új lap (ez vagy ez) már elég erős procival rendelkezik a softos RAID5-höz, de nem tudom megérné e arra váltani:
- egyrészt át kellene menteni az adatokat
- nem tudom, hogy szoftveres RAID hogy bírja a hirtelen áramszünetet
- lehet kéne egy szünetmentes tápegységEnnek fényében a legegyszerűbb, ha csak simán átrakom a kártyát a régiből az újba.
De ha már újat veszek akkor jó lenne olyan lapot találni ami jó alaposan meg tudja hajtani a kártyámat.bagyusz:
Nem mivel PCI-e port van rajta, nekem meg PCI kell, abból is a gyorsabb. -
Honkydoo
őstag
[értesítő]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest