- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az enyém USB-n csatlakozik, de ez midikontroller (keverő) + hangkártya, s ez egy "profi" cucc, legalábbis live-ra már alkalmas.
Ha biztosra akarsz menni, akkora hangkártyás / DAC-os topikban tedd fel a kérdést, hogy melyiket érdemes megvenni. Csatoló szerintem nem számít, csak az, hogy nagyon figyelni kell egyes driverekre, mert az apró puffer (kis késleltetéshez muszáj) nem tolerálja azt, hogy hosszabb időre (pár ms) bizonyos gagyin megírt driverek kikapják a CPU alól a hangkártya erőforrásait, aztán néha sza gga t m eg patt og a ha ng.
-
Honkydoo
őstag
Értem. És ezeknél az alacsony késleltetésű hangkártyáknál számít, hogy milyen porton csatlakozik a számítógéphez? (PCI-e, usb, esetleg firewire)
Mert arra gondoltam, hogy majd veszek egy jó minőségű pci-e hangkártyát, amit az otthoni gépben használok, de ha később laptop kell, akkor egy átalakítóval használom.
Ennél persze lényegesen egyszerűbb az usb, vagy a firewire csatlakozás, de nem tudom hogy ez a késleltetésnél számít e? -
-
nzozz
aktív tag
Helló!
Nem tudom pontosan milyen igényeid vannak ezügyben, de szerintem ezen az oldalon keresgélj! http://www.ucapps.de/ Tulajdonképp moduláris rendszerű vezérlőket lehet építeni. Van egy PIC -es központi modul, ahhoz lehet analóg/digitális ki/bemeneti modulokat kapcsolni. Az azonos modulokat pedig egymáshoz kapcsolni. -
Midi vezérlő nélkül is lehet zenét szerezni.
Amúgy a potik, stb minőségére érdemes nagyon odafigyelni.
Illetve nem árt egy ultra low latency hangkártya sem, anélkül jó nagy késleltetés lesz, s így kb használhatatlan egy midivezérlő.
-
Honkydoo
őstag
[értesítő]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Need for Speed Pro Street
- Vicces képek
- Metal topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest