- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
spammer:
A wine-nal nem működött a windowsos kliens, igaz nem is próbálkoztam vele sokat.Mr. Y:
Én a google chrome böngészőt használom nem a chromiumot. Van linux alá mind a kettő.Hogy windows alatt működik e ez a megoldás azt nem tudom, mert nem teszteltem. Lehet hogy megy, mivel ha jól tudom a bővítmények nem OS specifikusak. Persze aztán lehet hogy itt mégis kell neki a linux kernel.
Ki kell próbálni. -
spammer
veterán
Én tudom, hogy nem mindegy megy wine-nal, a kérdés az volt, hogy ez megy-e vagy sem (próbálta-e). DOS-ról meg szó sem volt, arra különben is ott a DOSBox.
szerk: ja és Google Chromium nincs, csak simán Chromium, és megy a Google Chrome is linux alatt, ahogy közben már utánam is írták.
-
Mr. Y
őstag
Nem minden windows kliens megy el wine-al, a konkrét rendszert igénylők és a DOS-ok nem mennek. Illetve a DOS elindul, csak azután van szhopóka, mert instant gépreset.
De egyébként a rendszerkiemelést (ezt az írónak) azért nem kéne, mert bármilyen rendszer alatti Chrome használattal lehet futtatni az apk-t, bár abból sem mindegyiket. Csak mások a parancsok, az illesztők, stb...Szerk.; Szintén az írónak; Ne vedd beszólásnak, inkább csak kis figyelmesség; Mint, Ubuntu, Kaily, stb nem futtat Google Chrome-ot. Ezek a rendszerek Google Chromium-ot futtatnak
-
spammer
veterán
Windowsos kliens Wine alatt nem megy?
-
BoB
veterán
Ez nem natív futtatás, akkor nem kellene hozzá pl. chrome, meg más sem...
Ez android app futtatása chrome-on az ARChon runtime segítségével. Bármilyen OS-en működik amin fut a chrome.
-
Mr. Y
őstag
válasz
DrojDtroll #2 üzenetére
Nem rossz, de pendrive-ról bootolt Remix OS-al egyszerűbb ezt végrehajtani és az esetleges fájlokat rendszerindításnál csak kimásolod.
-
törölt tag
Topiknyitó hsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- További aktív témák...
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-480M I 4GB I 128SSD I 12,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest