Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Nem igazán érdekel az OTA. Szinte soha sem használom. Jobban bízok a CWM-ben vagy a fájlból való frissítésben.
Dobom is fel, köszi!Egyébként láttátok, hogy van 24 multilang stable?
-
VaJman
csendes tag
Látom más is kezd találkozni ugyanazzal a problémával...
Ugyanez volt nekem is és van. Ugrál a töltöttségjelző, de nincs töltésen a notifikációs led... csak én már eljutottam odáig, hogy úgy lemerült az akksi, hogy már azt sem érzékeli a Hongmi 1s...
Sajna nem jött be a 8-10 órás töltés sem, mert 1 amperes és 400mA töltővel is csináltam összesen már kétszer...
Vigyázz djula, le ne merülj, mert én még nem találtam meg a módját hogy visszahozzam a teló akksit töltésre.
Nekem a kínai shop azt mondta tegyem fel a 23 multilang betát, mert abban már javították ezt a problémát.
Vagy javították vagy nem, de nekem a 14 ről előbb a 23 stable lett upgradelve, majd utána a 23 multilangra és ott merültem le teljesen. Tehát én nem találtam eltérést a 23 stabil és a 23 Multilang között az akksi töltés státusjelzését illetően. De ez nem jelent semmit, csak az, hogy már más is beleszaladt abba, mint én.Lehet hogy tényleg a töltő a ludas, csak én már annyira lemerültem, hogy nem tudom az akksit visszahozni már másik töltővel sem... csak találgatok és ha megjön a másik akksi, akkor a 23 multival kell kipróbálnom, hogy mit csinál a telefon (ezt mondták a garanciális online ügyintézés során).
-
drbree
csendes tag
A xiaomi telefonok csak az eredeti webshopból vásárolhatók kínában. nincs bolt vagy üzlet vagy ilyesmi.
tehát ha a hivatalos webshopban csak előrendelhető állapotban van. akkor nem találjátok kicsit érdekesnek hogy más webshop 1 napon belül elküldi neked? nem? dehát emlékszem ugyanez volt az mi3-al év elején.. minden webshop kiírta decemberben hogy in-stock, és még soha nem is láttak olyan telefont. februárban meg sírva könyörögtek ezrek a telefonjukért vagy a pénzükért...
de ha valaki vesz egyet és jövőhéten itt van .. veszek neki még1etamúgy sztem a kihírdetett május 15-én jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest