- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
És mi lesz az Android dedikált "gombjaival"?
-
AMD Power
titán
Helyes lépés... ezt már szeretem.
-
AS
félisten
Ez furcsa a 3.0 nem támogat ilyen szintű átalakítást amit a Sense 3.0 tud...
-
plus44
veterán
Érdekes ezt 2.3-ra építették a HTC Sense felületével, szó nem volt 3.0-ról, erre most a semmiből mégis megkapja? Azért remélem nem lesz bugos szar...
-
Xaels
félisten
Én is bízom a HTC-ben. A Desire-el teljesen meg vagyok elégedve, teljesen egészében gyári romot használok rajta kezdetektől fogva és a kövi telefonom is HTC lesz, valószínűleg a Sensation. A Flyer-t megnyomkodtam Mobile Meeting-en, de tablet mivoltából nekem nem kéne, nincs rá szükségem viszont arra kíváncsi vagyok, hogy a többi Tegras masina mellett mennyire tudják a HTC-nél ütőképessé tenni a 3.0-val. Jót mosolyognék ha a Galaxy Tab 10.1-nél sokkal folyékonyabb lenne, márpedig a Desire és SGS esetéből kiindulva szerintem képesek csodát tenni a HTC-nél ha akarnak.
-
merkucyo
aktív tag
Szimpatikus ez a gép , de valahogy van egy olyan érzésem , hogy ezt már hónapokkal ezelőtt ki kellett volna adniuk az igazi siker érdekében . A mostani Ipad 2 , Playbook , Glaxy tab 2 , mellett félők nem fog sokáig versenytárs maradni .
-
kaloczidev
csendes tag
Talán optimalizálva lessz ?
-
skajwa
senior tag
Már kapható a Htc flyer?
-
r4z
nagyúr
A 3.0 felülete - ha jól emlékszem - nem módosítható a gyártók által, ergo nincs Sense
Xaels: A Gingerbread a Desire-n korábban ugyanúgy akadozott, mint most a Honeycomb. A Flyerben alacsonyabb a csíkszélesség, magasabb az órajel, erősebb a grafikus gyorsító, valamint nem a sufniban hegesztették rá a szoftvert hobbiból, hanem a HTC programozói, akik napi 8+ órában ezt csinálják. Menni fog ez. Bár kicsit én is tartok a sebességtől, a Tegrás Tab 10.1V-n se ment valami szépen a Honeycomb.
Endr00: Hol módosítottak rajta?
-
gybazsi
senior tag
Remélhetőleg a Sense azért megmarad.
-
Scarabeus
aktív tag
"Európában néhány héten belül elérhető lesz a HTC Flyer Android 3.0 Honeycomb frissítése."
"Európában május 9-étől lesz elérhető a jelenleg Android Gingerbread alapokon nyugvó Flyer Android 3.0 Gingerbread frissítése,"
Csak szerintem csúszott be egy kis hiba?
-
lmisi
senior tag
Az ára magas egy kicsit. Szerint az összes tablet túlárazott mostanság, főleg ha milliós szériákban gondolkodnak a gyártók.
-
bigga
aktív tag
Egész finom kis gépnek tűnik
-
Xaels
félisten
Mégsem kell a 2 mag a 3.0-hoz? Kíváncsi leszek mit hoz ki a HTC belőle egymagos SoC-al...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest