Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spookei
csendes tag
Beszéd/hang minőség: Nem, nem visszhangzik a másik oldalon. Tisztán hallható mindkét fél. Kicsit más, mint a Huawei Y360-on. Még szokni kell, de eddig engem is hallottak és én is hallottam a másik felet. Olyan mintha kevesebb háttérzajt hallanék, pedig a hívott feleknek ugyanaz a telójuk, mint eddig.
Státusz led: Zölden pulzár, nem zavaró, számomra nem túl erős. Viber-em nincs, de azt az infót kaptam, hogy Viber üzenetnél pirosan villog. Akkor alszik el, ha lehúzod az értesítési sávot.
Fényerőről/Auto fényerőről majd később írok, ha rendesen le tudtam tesztelni erős napfényben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged