- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #93 üzenetére
Nem tényleges admin mód, mert jobb gombos menüben ott van, hogy "futtatás adminisztrátorként" és van, ami igényli ezt, szóval ez normál fiók, csak nem szopatom magam UAC-vel. Persze ezzel elesek attól, hogy a háttérben futó dolgoknak korlátot szabjak, de üsse kő.
Akkor sem kapott el semmit a gép, mikor még XP-n egyik install után 3 hónappal jöttem rá, hogy elfelejtettem víruskeresőt felrakni és csak alap XP tűzfal védett ezen időszak alatt. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #89 üzenetére
Jó kérdés, magam részéről nem élek UAC-vel, valahogy az egész megvalósítása vicces egy akármilyen Linux és a root jelszó után, persze tudom, nem ugyanaz a célja a dolgoknak. Hozzáteszem, soha nem nyeltem be semmit a netről vagy bárhonnan az elmúlt 6 évben (szóval nekem szabad UAC-t kinyomni
).
Gondolom rókáéknál is érzik a probléma mibenlétét, ezért fogják 12 hét múlva kiadni az UAC-vel együttműködő silent installos verziót. Onnan már csak az kell, hogy az UAC kontroll alatt álló helyeken eljussanak a Firefox12-ig.
Nekem a róka frissítésében eddig az nem tetszett, hogy nem értesített rendesen. Mikor kijött egy frissítés, kb. 5 másodpercre kirakot egy pici szöveget, aztán kussolt. Ha nem látom és nem vagyok képben róla, hogy van frissítés, akkor nem fog eljutni hozzám időben.
Pano: lehet a virkeredben van a baj. Ingyenes Avastom évek óta tökéletes a rókával.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #86 üzenetére
Korábban sem lehetett ilyet csinálni. Könyvtárak, egyéb helyeken ezért fordul elő még FF2.0 is, mert a helyi rendszergazdát nem érdekli, az egyszeri usernek meg hiába szól a róka, hogy van frissítés, telepíteni nem tudja a rendszergazdai jogok nélkül.
Pont ezt a problémát fogja orvosolni majd a silent installos róka, de az meg csak hónapok, vagy akár évek múlva fog eljutni az ilyen helyekre, mint egy könyvtár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest