- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Na ne viccelj velem.
Mi a tököm értelme van admin helyett user fiókot használni ha a legtöbbet használt, leginkább támadott, sőt, FF esetében a múltbeli tapasztalatok alapján még csak azt sem lehet mondani hogy különösebben biztonságos szoftvert admin módban futtatom? Ez nonszensz. Azt meg senki nem mondhatja hogy használjak admin fiókot mert az IT biztonság egyik alaptétele hogy user fiókot használunk mindaddig amíg nem muszáj váltani (principle of least privilege).
egyébként nem értem egy mezei user miért ne frissíthetne egy böngészőt
Ezt én sem értem. Pontosabban azt értem hogy miért kéne (kellhetne, mert meg lehet ezt oldani máshogyan is, mint meg is fogják majd ha minden igaz) admin jogosultság a frissítéshez, de azt viszont nem igazán hogy miért ne lehetne a frissítést user módból kezdeményezni normálisan. Valószínűleg én vagyok a hülye mert ha ez tényleg így van az valami iszonyatosan epic fail, ezért kérdezem.
-
HZoli87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Renault, Dacia topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest