Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Aktív témák
-
DRB
senior tag
Az a baj, hogy az embereknek már tele van a
f....khócipőjük az agresszív, de ellenben ótvaros reklámokkal(de miért? remélem értitek), és már a normálisabb, nem agresszív, netán hasznos reklámoktól is agyfaszt kapnak, én is. Viszont aki egy kicsit is értelmes, az képes felfogni, esetünkben a PH! jelenlegi helyzetét, és képes elviselni a PH!.n megjelenő, egyébként egyáltalán nem agresszív reklámokat. Engem is zavar, még ez a nem agresszív is, de megértettem a problémát, és kvázi ezzel fizetek egy (tartalom)szolgáltatásért, ami nyilvánvalóan nem ingyen jön létre, csak úgy a semmiből. Lehet szar ez modell, de perpill ez van, ennyi[ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
Uhh, kezd olyan érzésem lenni, hogy mindenek előtt a PH!-ra regelést kéne kicsit szigorítani. Kb. mint a mensa.hu-ra, vagy picit talán lehet „lazább” is, de ahogy most van az nem jó, ez itt nagyon látszik.
[ Szerkesztve ]
-
DRB
senior tag
válasz st3v3np3t3r #411 üzenetére
Van egy oldal, ahol úgy oldották meg, hogy tök önkéntes a bányászattal való szponzorálás, nem sunyiban megy, nem is tolja az arcodba a „Donate by Mining” gobot, és azt is beállíthatod, hogy hány szálon, ezen belül hány százalékban terhelje a procid, ez azért követhető példa lehet(ne), szerintem. Nem linkelem be, mert a tartalom nem teljesen kompatibilis a PH!-val. Igaz konkrét tartalom nincs, csak linkek, valahová ahol szintén a konkrét tartalom nincs fenn, de mindegy, nem is ez lényeg Privátban odaadom, meg lehet sasolni hogy megy ez ott, ha érdekel, akár téged, akár mondjuk Parcit.
-
DRB
senior tag
Nálam is tiltva van a reklámblokkoló a PH!-n, bár van más szűrőm is(ami nincs tiltva ) amelyik néhány dolgot azért megfog itt, pl. ilyen-olyan követőket meg hasonlókat, de a reklám, ami csak az, az mehet. A prémium tagsággal meg az a gond, szerintem, hogy egy része megoldható ingyen is annak amit kínál(reklámmentesség, ki is van emelve, mert ez nagyon fontos része a dolognak, az emberek többségének már hányingere van a reklámoktól). így sokan nem fizetnek, mert hogy minek, hiszen ingyen is lehet reklámmentes bármelyik oldal. Meg azt is meg kell említeni, a fizetéssel(vagy fizetési hajlandósággal) kapcsolatban, hogy a sok lehúzó/tolvaj/aljas/hazug/stb. cég tengerében a becsület apró szigetét(pl. a PH-t) igen nehéz észrevenni. Persze az is igaz, hogy azért itt a PH!-n annyira nem tolakodóak a reklámok, engem legalább is nem zavar, vagy csak kicsit, de nekem megéri ez a kis kellemetlenség, sokkal többet ad a PH!, mint amit „elvesz” a reklámokkal. Remélem a többség is így gondolja, és csak feledékenységből, vagy nem ért hozzá, nem tudja, hogy kell kivételbe tenni a PH!-t, stb., tiltják a reklámokat itt(már aki tiltja).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Exkluzív órák
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TEXAS INSTRUMENTS TIL308 7 SZEGMENSES KIJELZŐ 11 DB TIL 308 EGYBEN
- Lenovo IdeaPad1 Notebook jótállással
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- ASUS Vivobook E510 Notebook GYÁRI GARANCIA 2026.03.16.-IG!
- STRONG SRT40FC4003 LED 101 cm Tv, jótállással.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest