- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
dementor
senior tag
Tapasztalatból mondom, hogy csak mobil appal lehet rendelni a top ajánlatokból, azzal is csak a nyitás pillanatában. Eddig minden évben sikerült is. Idén viszont semmi extra nem volt.
-
Csepy
őstag
Hát, nem csalódtam. 6 óra óta 2 másodpercenként frissítve, rögtön bejutottam, el volt mentve minden, majd azonnal a fizetésre nyomtam és a laptop már nem volt elérhető. Csalás az egész, ahogy minden évben. Basszák meg a jó kurva anyjukat.
-
K0vasz
aktív tag
lol, a cím alapján azt hittem, hogy mutattok pár megbízható amerikai oldalt, ahonnan szállítanak hozzánk is
ki az a barom, aki még MINDIG bedől ennek a kamu black fridaynek, ami nálunk megy?
-
Nimda
addikt
válasz
mindthecrap #11 üzenetére
bizonyos időkorlátig -az olvasás még megy?
Az alzánál így működik egyes darabszám korlátozott akcióknál és nagyon hatékony, mert talán nem maradsz le a rendszer lassúsága miatt. Fagyásnál lehetnek rizikók még így is.
A boltban örülnél ha kivennék a kosaradból azt, amit már te beletettél, a kassza előtt? Ez ugyanaz, csak online. 2021 és nem tudják (vagy akarják) ezt megoldani, röhej.
-
törölt tag
"ha tényleg tudatos vásárlóként szeretnénk felkészülni a Black Friday napjára"
Ez önmagában egy oximoron.
Ráadásul a Black Friday napja november 26 az idén, de itt a péntek legalább megmaradt. Van, ahol azt hiszem egyik csütörtökön volt Black Friday. -
Jakesz
addikt
Micsoda izgalmak lesznek itt
-
Nimda
addikt
Igazán megcsinálhatnák azt, hogy amit a kosaramba helyeztem, az ott is marad fizetésig, vagy egy bizonyos időkorlátig. Alzánál ha jól tudom már így megy. Ugyanis milyen dolog az, hogy valaki kiveszi belőle
élőben rugnám is tökön a jóembert.
-
ChoppR
tag
Airpods Pro 59.900-ért jó vétel lenne, de már előre látom, hogy az a 2 db-os készlet 7:00:01-kor el is fogyott
-
peugeotmate
őstag
NEM
-
neopeti
tag
Ez is olyan blekkfrájdéj lesz mint eddig?
Lesz egy mobil 220 ról blekkfrájdéjozva 140 re, de különben mindenhol máshol 110 ért megkapod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged