Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dementor
senior tag
Tapasztalatból mondom, hogy csak mobil appal lehet rendelni a top ajánlatokból, azzal is csak a nyitás pillanatában. Eddig minden évben sikerült is. Idén viszont semmi extra nem volt.
-
Csepy
őstag
Hát, nem csalódtam. 6 óra óta 2 másodpercenként frissítve, rögtön bejutottam, el volt mentve minden, majd azonnal a fizetésre nyomtam és a laptop már nem volt elérhető. Csalás az egész, ahogy minden évben. Basszák meg a jó kurva anyjukat.
-
K0vasz
aktív tag
lol, a cím alapján azt hittem, hogy mutattok pár megbízható amerikai oldalt, ahonnan szállítanak hozzánk is
ki az a barom, aki még MINDIG bedől ennek a kamu black fridaynek, ami nálunk megy?
-
Nimda
addikt
válasz
mindthecrap
üzenetére
bizonyos időkorlátig -az olvasás még megy?
Az alzánál így működik egyes darabszám korlátozott akcióknál és nagyon hatékony, mert talán nem maradsz le a rendszer lassúsága miatt. Fagyásnál lehetnek rizikók még így is.A boltban örülnél ha kivennék a kosaradból azt, amit már te beletettél, a kassza előtt? Ez ugyanaz, csak online. 2021 és nem tudják (vagy akarják) ezt megoldani, röhej.
-
törölt tag
"ha tényleg tudatos vásárlóként szeretnénk felkészülni a Black Friday napjára"
Ez önmagában egy oximoron.

Ráadásul a Black Friday napja november 26 az idén, de itt a péntek legalább megmaradt. Van, ahol azt hiszem egyik csütörtökön volt Black Friday.
-
Jakesz
addikt
Micsoda izgalmak lesznek itt

-
Nimda
addikt
Igazán megcsinálhatnák azt, hogy amit a kosaramba helyeztem, az ott is marad fizetésig, vagy egy bizonyos időkorlátig. Alzánál ha jól tudom már így megy. Ugyanis milyen dolog az, hogy valaki kiveszi belőle
élőben rugnám is tökön a jóembert. -
ChoppR
tag
Airpods Pro 59.900-ért jó vétel lenne, de már előre látom, hogy az a 2 db-os készlet 7:00:01-kor el is fogyott

-
peugeotmate
addikt
NEM
-
neopeti
tag
Ez is olyan blekkfrájdéj lesz mint eddig?
Lesz egy mobil 220 ról blekkfrájdéjozva 140 re, de különben mindenhol máshol 110 ért megkapod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alzánál így működik egyes darabszám korlátozott akcióknál és nagyon hatékony, mert talán nem maradsz le a rendszer lassúsága miatt. Fagyásnál lehetnek rizikók még így is.

Az biztos, hogy már tavaly sem lehetett ugyanazon termékből többet vásárolni.