Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Nomen est omen...

-
eventus
veterán
BBM-hez csak egy BB ID kell, de NEM telefonszám. Így nem húzza be a telefonszámokat.
-
Szatyor95
senior tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Néha már bánom, hogy ezt választottam mint név.

-
Szatyor95
senior tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Kezdem érteni, bár számomra az iEszközök szoftvere egy női táskának felel meg.

-
törölt tag
válasz
Totheground
üzenetére
Persze, tudom mire való. Pont ezért kellene úgy működjön, hogy akkor küld csak ezen át üzenetet, ha mindkét fél online, nem akkor, ha én online vagyok.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ez rendben van, csak ugye ehhez tudni is kellene, hogy ilyen csúszka van, amit szerintem a legtöbb ember nem tud. Eleve miért van a bekapcsolás után mindig online az imessage? Ez nem csak a telefon eladásakor probléma, hanem ha olyan helyre mész, ahol nincs mobilnet valamiért (pl. roaming közben akár). Eleve úgy kellett volna megcsinálni a rendszert, hogy ha a másik nincs online, akkor automatikusan sms-t küld a telefon, és akkor ez az egész nem lenne ilyen bonyolult, mert ha eladod a telefont, akkor egyszerűen folyamatosan offlinenak jelez majd az imessage, és kész.
-
Matada2.3
veterán
Pont jókor

-
Szatyor95
senior tag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ezért a kis semmiért factory reset?
-
vicze
félisten
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Tehát nem kell hozzá egy AppleID accountot regisztrálnod aha...
Ja azt nem is regisztráció azzal születik az ember.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szatyor95
senior tag
Így Androidos szemmel számomra érthetetlen, miért kell ennyire túlkomplikálni. Nem hiba, csak nem értem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Totheground
üzenetére
Akkor el van írva a cikk, ugyanis akkor már nincs iEszközünk ("majd automatikusan kapunk egy kódot az iEszközünkre.") szóval simán SMS-ben (gondolom én) kiküld az Apple egy kódot.
-
joey04
titán
Ezeket kell csinálni ha váltunk és akkor nincs ilyen gond.

-
legiaap
félisten
Az nem elég ha minden IOS cuccról a settingsben kilövöm?
-
haddent
addikt
Ez mekkora hülyeség... És valóban, sokszor imessage -t akart küldeni amikor nem volt fennt az illető. Na most akkor az mikor fog megjönni stb... Ilyen sms -ként kéne elküldenie.
Miért nem jó úgy, hogy folyamatosan be van loginolva egy szám és mindig ellenőrzni, nem egy statikus adatbázis?
-
lacy86
addikt
Inkabb iMessage mint FB Messenger , Viber , Skype!

( reszemrol ) -
nord_
veterán
Ha az iPhone eladásakor - még a telefonon - kikapcsolod az iMessage szolgáltatást, akkor a rendszer tudni fogja, hogy nem kell ezzel az ingyenes üzenetküldéssel próbálkoznia a későbbiekben. Ez a weboldal azoknak kell, akik nem kapcsolták ki és a sim-kártyájuk nem Apple-telefonban folytatja.
Lényeg a lényegben: ha nem iPhone-ra vált a júzer, akkor iMessage: OFF, Visszaállítás - Összes beállítás törlése a két dolog, amit meg kell tenni, hogy ne csak a készülék, hanem a telefonszám is Apple-szűz legyen.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Hát a Hangouts esetén Google fiókkal, Skypenál meg Microsoft fiókkal be tudsz lépni, ez meg ugyis kell a telefon aktiválásakor.
-
kolosanyi
veterán
Ez ilyen körülményes? Wow, egy Facebook Messenger, Skype, Hangouts, akármi más meg csak simán ott van ha nem használja az ember, nem zavar semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I Foxpost
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy meg egyáltalán nem bonyolult, ezt az Apple kommunikálja túl. Egy funkció kikapcsolása az egész. Ha meg valaki a p...s képeivel adja el a telefont, annak ez lesz a legkisebb gondja.

(no offense)