Hogyan iratkozzunk le az iMessage-ről?

Valószínűleg akadnak olyanok, akik valamilyen iOS-t futtató eszközről más operációs rendszerrel rendelkező kütyüre váltanak vagy váltottak, ám az iMessage szolgáltatásait már nem szeretnék a jövőben használni. Volt ugyanis olyan eset, hogy valaki már rég nem iPhone-t használt, ismerősénél azonban még mindig "kéknek" jelezte telefonszámát a rendszer, így nem lehetett neki közvetlenül SMS-t küldeni, hanem először iMessage-ként kellett továbbítani a szöveges üzenetet.

Apple deregister tool

Az Apple viszont most erre egy online megoldást talált ki, ahová be kell írni telefonszámunkat, majd automatikusan kapunk egy kódot az iEszközünkre. Ezután ezt a számsor be kell gépelni az internetes felületre, és készen is vagyunk. Ezzel tehát azoknak érdemes foglalkozni, akik már jártak úgy, hogy nem kaptak meg SMS-t egy régi iOS-es kütyü miatt, vagy egyszerűen csak nem szeretnék, hogy az Apple továbbra is tárolja ezt az információt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Hirdetés