- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
beef
őstag
válasz
Plasticbomb #10 üzenetére
Dehogynem tudsz, használd arra amire kiadták. Bányásszál
-
Plasticbomb
addikt
Ezen a PlayReady 3.0-on lehetne nemi reszletezes jol jonne, mert ez igy zavaros. PL nekem a gepben van egy vega64 es egy rx480, eszerint a regebbi kartyam tamogatott, de az ujabbal (ami egyebkent az elsodleges, es amit egyebkent hasznalok is) nem tudok mit kezdeni???
-
Tin
veterán
én a saját telepítőjével csináltatok teljes reinstallt, lehet, hogy a legutóbbinál egyszerűen beakadt. utána nyomtam kézzel uninstallt, és raktam vissza a régit. fene tudja. de az f1 2017 3 különböző driverrel dobott vissza a desktopra. ott valószínű a program nem szerette.
-
Tin
veterán
driver a vacak, mondom, ha újraraknám a legutolsót ilyen törölgetős mókával, valószínű menne, ahogy korábban, de egyszerűbb felraknom egy stabilat, és azzal jó. szerintem az se mindegy, hogy milyen gyártmány, ez egy MSI RX 470 GAMING X 8G RX470 8GB GDDR5 PCIE. nem vagyok gamer, szóval lényegében mindegy is, milyen driver van fent.
-
Dragon3000
nagyúr
Nekem, nem nagyon volt problémám a driverekkel, csak a COD WW2 halt ki mindig nincs elég videómemória szöveggel, miközben a játék szerinti beállításoknak elégnek kellett volna lennie 3 gigának és 8 gigás a kártyám. Ez is gond nélkül települt.
-
Tin
veterán
kb minden harmadik telepítőcsomagjuk stabil, a köztes kettőtől meg random módon lefagy bootkor a gép, amikor a windows háttérképe megjelenik (sötét marad a képernyő). most egy decemberi van fent, az jó. vicc, hogy az f1 2017 "nincs elég videómemória" hibával elszáll néha, miközben egy RX470 8GB-os kártyám van. de amúgy megy 4K ultrán gond nélkül.
bár nem ismerem, gondolom nvidia háztájon is hasonló lehet a helyzet.
-
Én frissítettem (rx560 4gb) de a telepítés végén hibát dobott. Valami fájlt nem tudott leszedni a szerverről.
Amúgy működik egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest