- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát aki mer az nyer...egyszer majd megszivom
Nekem a 10Tpro kiesett a zsebemböl amikor otthon a parabolát raktam fel,füre esett,de camshield tokban ketté tudott repedni az üveg hátlap,mindenféle külsérelmi nyom nélkül.A szervizben azt mondták ilyet még nem láttak a kereten egy karc se volt...20K volt a csere és ez volt az utolsó csepp a pohárban amikor már nem tudom hány emberre az álammal nyomtam rá a telefont,mert hát minek a szenzor bele,jó az a virtuális is...85ért repült egy pécsi dealerhez, az se érdekelt hogy bukok 30K-t,mennie kellett....
Amugy 6A-t akartam venni...volt is az aprón egy uj 108ért de arról lekéstem a használtért meg sokalltam a 100at ugyanannál az eladónál...90ért meg nem adta,de jobb is igy utólag.
Amugy itt az utobbi 2évben már volt minden nálam MI9,MI10t pro,S20FE,A52s, Iphone11pro, 13mini,Honor 20 pro meg még ki tudja mi,most ez a telefon megnyugtatott,sokáig frissitik még és hát a pixelek nekem mindig a szivem csücskei voltak...még nexus idöktöl kezdve...
-
TTomax
félisten
Az enyém valóban nagyon szép állapotú ... erre szavam nem lehet,karcmentes mindenhol. 110ért tartotta,105ért kértem,de a srác azt irta,hogy 8jelentkezö van,de ha várok egy napot és nem viszi el senki akkor odaadja nekem 100ért,még a postát is be akarta nyelni de azt már nem engedtem 102öt utaltam neki,másnapra meg is jött.kaptam +1kameravédő fóliát,meg egy ringke átlátszó tokot is,ja meg persze a folák mind opti-shieldek...
Szóval azért szerencse is kellett...ebböl már tényleg hova buksz,vagy hova alkudsz... két év mulva is eladom 50ért...ajándék....ja és nekem is volt MI10T prom... a fasorba sincs ehhez képest....csak már nem akartam oda offolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged