Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grafnet

    veterán

    válasz Aryon87 #12500 üzenetére

    Szia!

    Szerintem: (!)
    Az N2 nagyon jó vétel. Kompromisszumok vannak, de ennyi pénzért ki nem sz@rj@ le. (Nyilván akinek fontos más készüléket keres.)
    Én a Prime-ot vettem, akkor még 20$ volt a különbség, s itthon még nem lehetett kapni. Utólag: ha várok kicsit, akkor "itthon" veszem meg a gari miatt. Szerintem megéri a Prime-ot venni. A nagyinak nem biztos, mert ő nem fogja sosem teli tenni a 11-12GB-ot sem.
    Az N3 nem éri meg a pénzét, mert ugyan más a vas (Snapi), de a fém ház és az ujjlenyomat olvasó... a rendszer ugyanaz, mint az N2-n 5.0 alapú, s ez itt már borul is. Az N3 tud SD kártyát kezelni, de akkor csak 1 SIM mehet bele...

    ROMoloás, frissítés:
    Két vonal van (meg még kettő):
    1) heti frissítésű, dev. ROM (vagy EU vagy HU)
    2) negyedéves frissítésű stable ROM (csak EU)
    Ha, nem akarsz játszadozni, akkor nem kell ROMolgatni. Ha kell a dev a belső pre-root-tal, akkor sem kell minden héten frissíteni.
    Ami a nagy különbség, s már jó sokszor le lett írva: a dev ROMban lehet hiba! A stabilba elvileg csak a jó dolgok kerülnek bel, de abban nincs pre-root, de megoldható.

    EUS... gari: vannak tapasztalatok, eddig mind jó.

    Nagyi: nekem bőven jó a hangereje. A nagyi kapcsán inkább az akku ami engem aggaszt. Ha nem csinálsz semmit, akkor 2 napot kibír. Ha, játszol vele (Skype-olsz), megy a mobilnet, de még wi-fi-n is 3-4 óra, s oda van töltés.

    Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6

Új hozzászólás Aktív témák