- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucszoli89
csendes tag
válasz
Graphics #227 üzenetére
"@szucszoli89: Ez így baromság, amit írsz... Mi köze mondjuk egy telefonnak egy jó klímához, vagy hűtőhöz...
"
Azt nem állítottam, hogy a Samsung nem gyárthat jó klímát, vagy mosógépet, de én úgy gondolom, hogy azok a márkák a legmegbízhatóbbak, amik egy piacra specializálódnak, nem pedig A-Z-ig mindent gyártanak, mert végtelenül mohók és tellhetetlen módon akarnak mindenhol jelen lenni.
Én biztos nem vennék pl. Stanley, vagy Metabo, vagy Makita mobiltelefont, ha lenne. Elég nekem, hogy jó barkácsgépeket gyártanak, amik az általuk betöltött feladatokat kifogástalanul teljesítik és kész.
-
szucszoli89
csendes tag
Hát ebből az esetből is visszaköszön, hogy a Samsung a kezdetekben olyan gagyi márka volt a mobil piacon, hogy legszivesebben levélnehezéknek se használtam volna bármelyik készülékét, ha lett volna.
Én már korábban is elgondolkodtam azon, hogy Samsung-ot miből választanék, mert soha nem volt egy szimpatikus márka... mindinkább egy eltömegesedett tucattermék.
Bármilyen műszaki cikket akartam venni, mindig volt más megbízhatóbb márka, ami szinte soha nem került többe... tehát nem volt nagy dilemma nem a Samsung mellett dönteni. Én is erre bíztatok másokat, ha kedves az életük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest