- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nem a Golf-ot érintette a botrány, hanem egy , sőt inkább két motortípust, amit utána visszahívtak és átszoftvereztek...
Ha a teljes vételárat kellett volna visszaadniuk, az elég nagy szopás lett volna.. Itt viszont a szoftverfrissítés nem segít ...
Ha tudják a mérnökök, akkor lehet bizonyítani, de Note7-esből már egy darabot nem adnak el, ekkora öngól utána.
@beyruth82: Hát az üzletben pedig nincs túl jó fejek vagyunk...Kapkodás volt ,ebből baj lett... Nem tudtak rövid időn belül megoldást találni, és ezt más gyártó sem tudta volna.
Nekem az a fura, hogy elvileg javított aksis példányok is hibásak lehetnek..
-
válasz
fogtunder #244 üzenetére
Eltelt úgy 2 hónap, mióta kapható a telefon.
Ennyi idő alatt az 50db kigyulladt telefon szerintem meg sok... Nézzük a termékciklust mennyi lett volna, és mondom, nem beszélve arról a darabszámról ,ami még a zsebben lapulva vár az öngyulladásra...
Ha tudná a Samsung, hogy mi váltja ki ezt a jelenséget, de nem tudja szerintem...
Plusz oké, a tesztelési fázisban nem jött ki a mintán a jelenség, oké...
-
válasz
fogtunder #239 üzenetére
Oké, nem, nem írtam, hogy bárki munkáját is semmibe nézném.
DE, ha azt mondod, senki sem hibázott, akkor mi van?
Itt mulasztás történt, vagy valaki elmaszatolta az infókat... Elég nagy a kényszer egy bevezetés kapcsán... Ilyen jellegű hibának ki kell jönnie az előtesztelések során is.
És ennyi.
Nem mondhatnám, hogy nincs fingom a telefonok tesztelése kapcsán, az tény, hogy nem ezzel foglalkozok, a személyeskedést szerintem ne erőltessük
@Ijk: Nem mondtam, hogy tervezzék újra, állapítsák meg a hibát, a gyártás során feltehetőleg tudják orvosolni ezt.
50db? Oké, és mennyi ,amiben ott a hiba lehetősége, erről viszont nem tudunk semmit, még a Samsung se..
Ne én legyek a gonosz, mert meghibásodik a Samsung
Ezt benézték, ennyi... Ha tudják javítják, ha nem, akkor meg kitalálják merre tovább.
Nagyon kellemetlen, ez biztos
-
-
-
Az év tökönszúrása ...
Talán ezt követően megszűnik a durva termékciklus, amely miatt teszteletlenül küldik a piacra a termékeket.. Ja , végülis van tesztelő.. a vásárló...
Erre a mókavonatra én nem ülök fel...
@szucszoli89: Ez így baromság, amit írsz... Mi köze mondjuk egy telefonnak egy jó klímához, vagy hűtőhöz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest