- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Igaz, valóban választhattam volna megfelelőbb megfogalmazást is. Utólagos elnézésedet kérem ha esetleg erősnek találtad, bár egyébként nem az volt vele a szándékom hogy sértegesselek.
(#125) A metro -nak nem is az a célja, hogy túlzottam sokat nyújtó programok készüljenek rá. Eleve a mobil koncepció része, ezt mutatja már a teljes képernyős megoldás is, meg a féltéglák a képernyőn. Normális alkalmazások ezután sem azon lesznek.
129 Nem kell velem egyetérteni, nem is mondtam ilyet. Ha szerinted az application és az app között nincs különbség a mai it nyelvben, akkor az a te bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Torontóban ma elstartolt Worldwide Partner Conference rendezvényen bejelentették az új operációs rendszer kiadásának menetrendjét.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kompakt vízhűtés
- Gumi és felni topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest