Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
#40993792 #261 üzenetére
Eszel együtt inkább OLED párti vagyok, bár bevallom őszintén, manapság az IPS-ek mar nagyon jók. Csak arra akartam rávilágítani, hogy az AMOLED nem nőtte ki a gyermkebetegségeit, az IPS viszont közelebb került hozzá, szóval teló vásárláskor nem tényező, mindkettővek meg vagyok elégedve.
-
moleculez
veterán
válasz
#40993792 #256 üzenetére
A vicces az, hogy nem is egy statikus tartalom égett be: az illető kiszállító (Amazon), és az ahhoz használt app egy felirata égett be, ami még használat közben is el-el tűnik/frissül. Menü/nav elemek sokkal többet vannak megjelenítve. Most egy szép felirat ott van a kijelző közepén, fehér háttér előtt jól látható. Ez van.💁♂️
-
moleculez
veterán
Amúgy nosztalgia ide vagy oda, nem volt egy rendes áttekinthető palettája, valamnt a régiós varációk (eltérő hardware régiónként, aztán megpróbálják ezt featureként tálalni?!?!) , és a folyamatos késések sem segítettek. Szóval kreatívak voltak, meg innovatívak, de az üzleti stratégia az nem vokt a helyén...
-
moleculez
veterán
Én azt merem mondani, hogy az LG az egyik leginnovatívabb gyártó volt. Azért gondoljunk (a teljesség igénye nélkül) néhány formabontó telóra: anno a passzív (szemüveg nélküli) 3D kijelző, a G-Flex hajlékony kivitele, és "öngyógyító" háza, aztán a hajlított G4-re bőr hátlappal, a hátlapra helyezett gombok éveken keresztül, moduláris design, a V-széria vagy legutóbb a Wing. Ennek a jelentős része nem volt hasznos, nem élt meg sokat, ki lettek vezetve, ellenben hozzáadott értéket képviseltek, mertek valami mást alkotni. Ehhez képest akik életben maradtak, azok "csak" összelegóznak alkatrészeket, variálnak a kamerákkal azt kész. (Apropó kamera: LG G4 a mai napig vállalható!)
Üde színfolt volt, hiányozni fognak. Ja, sosem volt LG-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elméleti szinten sokszor felmerült már, azt azonban nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan megtörténik: az igazgatótanács döntése alapján beszántják ezt az üzletágat.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- F-Secure termékek
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest