- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecology_83
tag
válasz
arnyekxxx #523 üzenetére
Ha veszek sört és nem ízlik, akkor azt mondom a pultosnak, h ennek rossz az íze és kérek egy másika. Amennyiben nem kapok, kérem a panaszkönyvet. Ennyi. Kereskedelemben dolgozom, tudom h mit szabad. VISZONT!!! Aki olyan árut vesz ami jogvédett, azt nem lehet visszavenni semmilyen reklamációval! Ez vicc!!!! Meg kell keresni a forgalmazót és majd ő megítéli, h helyes e felvetésed, pl ha karcos a lemez....
A tulajdonlási vágyat tényleg túlreagáltam, jobban belegondolva nem nézek meg kétszer ugyanazt, moziban sem lesz az enyém, de nagyobb élmény, mint itthon. Viszont az időkorlát nekem legalábbis nem működő dolog.
PEACE -
ecology_83
tag
Kár, hogy nincs nálad lájk gomb!
Menjenek is el koncertet adni és dolgozzon, ne csak várjon és nyaralgasson, meg úszoda meg wellness meg pihi, hanem ő is dolgozzon meg a pénzéért.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy a boltban az üres lemezen ott a jogdíj, meg a pendrive-on, és a memókártyán!!! Kétszer is kifizettetik...... Úgyhogy ASVA KUSS!!!!! -
ecology_83
tag
válasz
arnyekxxx #513 üzenetére
Vettem régen eredeti zenei Cd-ket és most meg filmeket inkább. Viszont, amit megvettem annak a fele nem tetszett, tehát miért kell nekem kifizetni azt ami nem tetszik és nem kell, mert sosem fogom hallgatni? Ha egy doboz cigit, vagy sört hogy a te szavaiddal éljek, ott elszívod, megiszod mindet, mert jó az egész....
Persze beindult Magyarországon a online tartalom vásárlás, naja, de ilyen, hogy van 12órám, hogy megnézzem?) Ha egyszer megvettem akkor az enyém legyen örökre. Ne csak pár órára. Kihangsúlyozom, hogy ezt már késő volt meglépni szerintem. Nagyon nehezen fognak erre rászokni az emberek.
Ismerek embert akiről tudom, hogy 5-600ezret keres havonta és torrentezik...... Ez sztem nem az ő hibája, hanem az h boltból macerás megszerezni vmit. A webshopok miért terjednek????? Robotgéped van? Mikród van? Mosógéped van? Kocsid van? Mindegyik tárgyat lehetne nélkülözni, csak így sokkal kényelmesebb és egyszerűbb. Akkor jó hogy kihasználja az ember a lehetőséget!
A megjelenés előtti letöltést meg üzenem a kiadóknak, hogy siessen jobban az országba jutáshoz..... -
ecology_83
tag
válasz
arnyekxxx #511 üzenetére
Igen ám, csak azt elfelejti mindenki, hogy az embereknek most erre van igényük, hogy hazamész és neten két kattintással megkeresd és meg is találd a kedvenc filmed, vagy zenéd. Nem kell elmenni ezer boltba, bolyongani a sorok között és bosszankodni, hogy még mindig nem találod. Egyértelmű, hogy a kiadók nem tudnak alkalmazkodni az igényekhez. Vessenek saját magukra szerintem. Érdekes, hogy kb 10 éve megy ez a hercehurca és még mindig ugyanazok a buta törvények. Itunes tudott vamit és sikerült is neki. Csak kicsit későn az is. Ehhez kellett volna szoktatni a népet és nincs gond.
Egyék meg amit főztek!
Ha én elcseszek vmit, akkor én szívok, nem a környezetem.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Gaming notebook topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest