- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
codenamegt
csendes tag
Nekem Inno3D 6600GT-m van és nagyon szar a hűtés! Az inno3d az olcsóságra megy, de ennyire? Medal Of Honor Pacific Assault közben a kártya 85°C-os volt!! A házból 2 venti viszi ki a levegőt (mindegyik max. ford.számon ment!) és a ház oldalán rács is van, hogy a karira menjen a levegő. MI LETT VOLNA HÁZHŰTŐ NÉLKÜL?! Azt már inkább nem próbáltam ki. A kártyához hozzá se lehetett érni olyan rohadt forró volt...
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
és szerintem ez nincs így jól (amugy nekem Inno 6600GT + Zalman VF700CU van és nem tuning miatt... szóval ez már felháborító szerintem)
a melegedés miatt nem csak hirtelen halála lehet egy karinak
szép lassan is elhalhat és fogalmad sincs mitöl szerintem az is a folyamatos melegre vezethető vissza -
1994 óta létezik, mint márka, hazánkban eddig nem igazán volt ismert..
Kínában jön le a gyártósorról, és kizárólagos nvidia partner.. Elég jókat írnak róluk, külföldi oldalak, tesztek..
Jövő héttől azonban nálunk is lehet kapni..
Ha jól tudom a 6600Gt Zalmannal, gyárilag magasabb órajeleken jön majd ki...
Árban az inno 6600gt és az MSI 6600Gt között lesznek majd -
ttt
senior tag
Királyul néz ki
De gondolom az a rakéta kinézetű valami egy műanyag védőrács, mert ha direktbe hozzáérnél a bordához rásülne a bőröd
[Szerkesztve] -
Coyot
őstag
Jó látni, hogy végre kezdenek rájönni a gyártók, hogy nem szeressük a hangos veniket, meg a süvítést. Grat az MSI-nek!
-
Sajnos vagy nem sajnos az utóbbi pár hétben, nem csak az inno hanem az MSi 6600GT-i is elég nagy számban jöttek vissza melegedési problémák miatt .. Saját tapasztalatból tudom mondani.. ennek ellenére jók a 6600GT-k, csak kell rá egy normális cooler
Pl: GALAXY 6600GT ZALMAN EDITION -
hát nem tudom, borzalmas a 6600Gt-k elhalálozási aránya... amely főként túlmelegedés miatt van...
Engem nem győzött meg ez a passzív hűtés ..) -
rup1u5
nagyúr
tetszik az elgondolás
-
Ga
tag
Végre Dual-DVI az 50K-s kategóriában + passzív hűtés. Tetszik.
-
Számomra olyan furcsán hosszú a 6600GT nyákja, mintha nem ilyen szokna az lenni...
-
orbano
félisten
gigabyte életérzés...
-
WillyX
tag
Kicsit elkésett ezzel az MSI. Nem úgy volt, hogy megszüntetik a 6600-as cuccok gyártását, mert jön az utód?
-
Legolas
senior tag
Nagyon gusztusosan a design, viszont látni kellene a másik oldalát is, mert nem túl meggyőző a borda mérete!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest