- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=265&p=2[/L]
Szóval 70W. Remélhetőleg összesen, nem chipenként... :DDD -
A GF3 abszolút csúcs volt, ez meg a high-end kategória legalja eddig. Az nVidia a GF3-nál megtehette, hogy heroináron adja eleinte, mert nem volt érdemi ellenfele, a GF2 még mindig tarolt DX7 alatt, és DX8 sehol nem volt még. XGI most próbál betörni, ilyenkor nekik NAGYON kell figyelni, hogy a piachoz és konkurenciához képest hogyan árazzák a termékeiket...
-
válasz
zsoltee10 #37 üzenetére
Jó, nekik olcsóbb így. Rendben. De nekem...?
Én csóró vagyok, semmiért nem fizetek a szükségesnél többet, ha nem muszály. Nem vagyok jótékonysági intézmény, hogy az én pénzemen lendüljön fel az XGI ( bajban is lenne :DD ). Ha ár/teljesítmény arénya jobb, mint a többinek ( ez eddig ugye kérdéses ) akkor okézsoké. Ha nem, IJB. -
Elvből a többchipes megoldások ellen vagyok, a múltban sem igen jöttek be, szerintem meglehet az oka. Két tápcsatlakozó nonszenzs.
Ha az egychipes verzió versenyképes lesz 9600XT / 5700U szinten, akkor kezd el komolyan érdekelni a dolog. Addig csak mint egy újabb gyártónak örülök, de meg sem fordul a fejemben ilyen kártya beszerzése ( főleg száz rugóért nem ).
Aktív témák
Hirdetés
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest