- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Az s3graphics.com nem a leghasználhatóbb driverekről híres (általában a hivatalos, nem éppen betonstabil verziók vannak fent). Próbáld ki a www.savagenews.com-ot. És nézz utánna BIOS frissítésnek is, hátha van még valahol (PCI videokártya azért legyen a kezed ügyében :P )
-
Adrian Mole
senior tag
Igazad lehet, de volt abban szerintem kapkodás is. Például a melegedés tipikusan egy olyan probléma a S4 esetében, ami megoldható (lett volna?) némi kiforrottabb gyártással (lásd az AMD processzorok).
Remélem, hogy ez a mostani processzor azért jön ilyen lassan (tényleg, mióta is tudjuk, hogy jön?), mert nem szeretnének vele így szívni a későbbiekben. -
Adrian Mole
senior tag
OK, bocsi, nem voltam pontos. De az az igazság, hogy valahogy' eltűntek a netről a Sav4 és Sav2000 speckói, leírásai. A két chipnek igenis volt köze egymáshoz, mert az a csalafintaság még az általad linkelt oldalból is kiderül, hogy a S2000 kombinált gyártástechnológiával készült. Arra például határozottan emléxem (mondom, emlékszem, mert az oldalakat nem találom), hogy a két BIOS keresztbe-kasul átirogatásának ajánlgatását több oldalon is megtaláltam anno, amikor S4-em volt. Egyeébként én arra emlékszem, hogy a T&L a GeForce előtt az S3 által először volt bejelentve (mármint, hogy benne is van a kártyában), persze abban egyetértünk, hogy soha nem működött.
-
Adrian Mole
senior tag
T&L volt benne, de paperware-ként. A Savage2000 (ami gyakorlatilag ugyanaz a chip) már ki is használta. Soha nem kapta össze magát az S3, hogy rendes BIOS-t és drivert írjon hozzá, így kihasználatlan maradt.
Én azért szurkolok nekik, mert nem csak a többszereplős piacnak örülnék, de alapvetően kellemes emlékeim (és nem csak szubjektív: lásd képminőség) vannak az S3 kártyákról.
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest