- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
pip
aktív tag
Erre kivancsi vagyok en is. Nekem az is jo, ha leesik az Ati ara :)
Kulonben vegigolvasgattam az eddigi DeltaChrome teszteket, mind kezdetleges meghajtoval voltak tesztelve, egyik sem vegleges kartya volt, hanem csak tesztelesre kiadott referenciapeldany, valoszinu tehat, hogy a vegleges verzio eseten jobbra szamithatunk. Es ne feledjuk, hogy a tesztelt S8-asokat nem csucskartyanak szanja az S3, arra ha nem tevedek ott lesz az F1. Ez utobbi gondolom valami emelt orajelu valtozat lesz. Szoval meg nincs semmi veszve, csak mar minel hamarabb olvashassuk a vegleges verziorol keszult tesztet. -
Piftuka
veterán
Nehogy azt hidd ! Az ATI és Nvidia új chipjei sehol nincsenek (egy darabig nem is lesznek), miközben az ATI szándékosan magasan tartja a kártyáinak árát, mert a GeForce FX széria nem konkurens.
Az optimális teljesítmény (amely mindig az adott középkategória) évek óta nem volt ilyen drága. 40-55.000 Ft-ot kell fizetni egy középkategóriás kártyáért (amely már jópár hónapos modellekből áll).
Ez elkeserítő.
Ezért (is) lene jó, ha az S+ egy ütőképes megoldással rukkolna ki. A ''vas'' jó; mostmár minden a drivereken múlik.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest