- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Szerintem van létjogosultsága a solognak. Ha megfelelő minőségben és méretben tudják prezentálni (az energia ellátását is) akkor valóban mehet a levesbe a tv out. Ugyanaz az értelme, de nem kell hozzá kábel, és tv. Mind az üzleti modellekben (prezentáció) mind a szórakoztatásban (képek filmek megmutatása) van helye.
[Szerkesztve] -
NagyMesterB
tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
egyik reklámban párhonapja meg oylan képek voltak hogy a suliban egymás hátára vetittek képeket, szoval talán ezzel lehet a legjobban ''vagizni'' a többiek elött az iskolában
fogyasztásra én is kiváncsi vagyok, manapság már nem elég a 0,7-1 Ah-s aksik, én szivesebben elviselném azt a plusz 10-20 grammot de legyen 1,5-2,5 Ah-s, és már gyárilag, ne az utángyártott izék
bár mondjuk elképzelem hogy ugyanakkora térfogatban mekkora teljesítményűek lehetnének mint 15 évvel ezelött, lehet tényleg csak hetente kéne tölteni
mégjobban off:
a video végén érdekes az a popsi com felirat magyarul olvasva -
rdi
veterán
ááá én nem is hiszem el. A paravánra hátulról vetítették a filmet
)
-
LEFTHORSE1
őstag
Emlékeztek még a hirre: SONY ERICSSON és TEXAS INSTRUMENTS együttmüködés... lehet hogy lesz proektoros Sony Ericsson? Egyelöre annak is örvendenék ha külsö tartozékként jelenne meg, mondjuk egy fülesen a 3,5 jack mellet, szerintem egy év mulva ez a téma lessz a sláger, mobilba proektort, egyértelmü hogy ez a jövö
-
badacsony
őstag
Szvsz a TV-out nyugdíjba vonulhat.
-
orbano
félisten
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
elsők között leszek aki ilyet vesz, ha elfogadható (<100k) áron, elfogadható telefonba szerelve adják majd...
-
piggy2
tag
Szerintem is jó ötlet, de én inkább csatlakoztatható eszközként tudnám elképzelni. Akkor már annyira nem lényeg a mérete. Csak akkor meg az a baj, hogy mikor kéne nincs az embernél.
-
marcee
addikt
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nekem kell!
Gyakori probléma családi, baráti partikon fényképmutogatásnál, hogy a TV gyenge felbontású, a PC a dolgozóban van, a notebook kijelzőjét csak szemből látni és nem fér elé mindenki, és akkor még nem is említem azt az esetet, amikor nem lakásban vagyunk. Szóval ha nem is napmintnap, de viszonylag gyakran hasznát venném, HA ez a funkció tényleg megfelelően lenne képes működni ekkora méretben, amit sajnos kétlek. Drukkolok nekik, hogy megoldják a technológiai problémákat, fényerőt, felbontást, fogyasztást.
-
Rover623
félisten
hogy az egy „dummy” telefonban meg is szemlélhetővé vált.
Magyar ajkúak szerkesztik még a cikkeket...? -
Kell ez nekünk?
(Na, nem a marketingesek szerint, hanem a valóságban?
)
-
Ricardo
titán
Jó kezdet. Előbb utóbb lesz ebből valami.
-
ben11
őstag
A hír szeint még akarják csökkenteni a méretet és növelni a felbontást.Szvsz már a videón látható vetítés sem rossz,ennén jóval gyengébbre számítottam annó,amikor a projektorról jöttek az első hírek..
Ha még sikerül javítani rajta tuti befutó lesz.. -
orbano
félisten
Ha ezt tényleg megfelelően miniatürizálják, nagyon ütős lesz. Mondjuk biztos nem egy fényerő és kontrasztbajnok, de ha már ki tud maga elé vetítetni egy telefon, egy legalább 15-20 centis képet, az is nagyon komoly eredmény lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest