- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyMesterB
tag
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
egyik reklámban párhonapja meg oylan képek voltak hogy a suliban egymás hátára vetittek képeket, szoval talán ezzel lehet a legjobban ''vagizni'' a többiek elött az iskolában
fogyasztásra én is kiváncsi vagyok, manapság már nem elég a 0,7-1 Ah-s aksik, én szivesebben elviselném azt a plusz 10-20 grammot de legyen 1,5-2,5 Ah-s, és már gyárilag, ne az utángyártott izék
bár mondjuk elképzelem hogy ugyanakkora térfogatban mekkora teljesítményűek lehetnének mint 15 évvel ezelött, lehet tényleg csak hetente kéne tölteni
mégjobban off:
a video végén érdekes az a popsi com felirat magyarul olvasva -
orbano
félisten
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
elsők között leszek aki ilyet vesz, ha elfogadható (<100k) áron, elfogadható telefonba szerelve adják majd...
-
marcee
addikt
válasz
Viktor0610 #5 üzenetére
Nekem kell!
Gyakori probléma családi, baráti partikon fényképmutogatásnál, hogy a TV gyenge felbontású, a PC a dolgozóban van, a notebook kijelzőjét csak szemből látni és nem fér elé mindenki, és akkor még nem is említem azt az esetet, amikor nem lakásban vagyunk. Szóval ha nem is napmintnap, de viszonylag gyakran hasznát venném, HA ez a funkció tényleg megfelelően lenne képes működni ekkora méretben, amit sajnos kétlek. Drukkolok nekik, hogy megoldják a technológiai problémákat, fényerőt, felbontást, fogyasztást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged