- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kb tényleg ugyan az, de hogy néz ki, hogy sima asztali proci? Ez snassz lesz sokaknak. Nincs benne semmi extra, hogy feszíteni lehetne vele.
A doboz áttervezése viszont értelmes dolog volt, mivel így kisebb a doboz, és jobban ki van használva a belső tere. (Környezettudatosság, bár eddig is 100!-ban újrahasznosított anyagokból volt.) -
törölt tag
-
törölt tag
Erre vonatkozott az előbbi hsz-om is. Egyébként a K8L elméletileg a DDR2-t és DDR3-at is támogatni fogja, amelyek ha minden igaz ugyan azt a foglalatot használják.
Arra vonatkozóan sem találtam infót, hogy az nF5xx széria milyen HT verziót támogat.
siriq: Ezt űbereli a TNT -> X850XT, amit én léptem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
anjani182 #203 üzenetére
Lehet neked elkerülte a figyelmedet, de az AMD az utóbbi egy évben ~$100-ral csökkentette egyes asztali procijainak árát. Az X2-k ára kevésbé csökken, de nem is szorul rá az AMD, mert így is el tudja adni mindet, gyakorlatilag a gyártósorról.
Egyébként szerintem teljesen mindegy, hogy hogyan buksz egy gépen. Egyben lecseréled az egészet 2-3 évente (mint pl én), vagy 2-3 havonta cserélsz mindent (mint Te). A végösszeg ugyanaz lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest