- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uncool Ben
tag
Én nagyon vártam az AM2-öt, mivel eddig kihúztam a Bartonommal a 939-re váltással. És úgy döntöttem nem leszek sznob, hanem AM2 helyett inkább S754 Sempron 3100+-ra váltok.
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe.
-
Uncool Ben
tag
Az egyedüli érdekes vonatkozás számomra az energiatakarékos AM2-es procik, jól jönne a csöndes gép építési terveimhez. Azt hiszem hiába húztam ki eddig Bartonnal az AM2 megjelenésére várva, Socket A-ról inkább mégiscsak a jól bevált S939-re váltok. Az AM2 úgyis csak hosszú távon lesz igazán hasznos az egyre pengébb DDR2 miatt, egyelőre valóban nem sok jót hoz. Kiadhatnának S939 energiatakarékos procikat is párhuzamosan, az lenne a K8L-ig tuti
Na és persze közben nem árt fél szemmel a Conroe felé figyelni ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest