- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uncool Ben
tag
Én nagyon vártam az AM2-öt, mivel eddig kihúztam a Bartonommal a 939-re váltással. És úgy döntöttem nem leszek sznob, hanem AM2 helyett inkább S754 Sempron 3100+-ra váltok.
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe. -
Uncool Ben
tag
Az egyedüli érdekes vonatkozás számomra az energiatakarékos AM2-es procik, jól jönne a csöndes gép építési terveimhez. Azt hiszem hiába húztam ki eddig Bartonnal az AM2 megjelenésére várva, Socket A-ról inkább mégiscsak a jól bevált S939-re váltok. Az AM2 úgyis csak hosszú távon lesz igazán hasznos az egyre pengébb DDR2 miatt, egyelőre valóban nem sok jót hoz. Kiadhatnának S939 energiatakarékos procikat is párhuzamosan, az lenne a K8L-ig tuti

Na és persze közben nem árt fél szemmel a Conroe felé figyelni ;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bestbuy játékok
- Milyen házat vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olcsón össze lehet szedni őket és hozzá deszkát, nem nagyon melegednek, eszetlenül húzhatók, nincs kedvem drága DDR2-re költeni, a mai játékoknál pedig amúgy is sokkal jobban számít a videókártya, mint a proci. Majd ráérek komolyabbra váltani, amikor már jó ideje dübörög a kiforrott K8L/Conroe.