- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Flashy
veterán
apropó lopás: miért tökegyforma a 2 cég weboldalán a driverletöltő? a 3 oszlopos választómenü. nvidia kártyám volt évekig, meglepődtem mikor ati-nál pont ugyanaz a letöltő fogadott. nem tudom melyik volt előbb, de hogy miért nem tudott a másik legalább egy kicsit másmilyet kitalálni,...
-
twollah
nagyúr
Azert az nem lett volna hatrany ha nem ''lopjak'' el az Nvidia GUIt.
-
HiperG
addikt
Catalyst 3.8 meg kijött :)
állítólag érezhetően javít dum3 teljesítményen
[Szerkesztve] -
A skinezhetőség már most is igaz, sőt mióta XP létezi,, azóta a Control Panel felveszi az XP skinjét. Tehát az egész hülyeség, szerintem csak az Inquirer találta ki. Bár a plusz funkciókban nyílván van igazság, de valszeg már benne vannak a már megjelent 4.8-ban.
-
ptiboy
senior tag
válasz
Mostly Harmless #44 üzenetére
hát ja
pláne h. mikor felrakod megnézed 1x 2x örülsz neki aztán ha belőtted ugyse álogat senki semmit -
Mostly Harmless
tag
a túrónak kell ilyenekkel növelni egy driver méretét...
-
e-biza
őstag
nvidiám van, megszoktam az oldalso menüt, de ez nagyon ronda. olyan bumszli :) miért van ott külön X meg lekicsinyités? mert nekem az advanced résznél okés hogy van ott felül ilyen, de látom a kis fülecskéket, hogy nvidia...adapter,monitor stb. ez külön meg fog nyilni egy új ablakba? aza 3ds elönézet jopofa, ilyen jöhetne nvidiába is. amúgy nem az elsö eset hogy a vörös a zöldröl koppintott valamit. (ala webpage driver download ha kritikus szemmel nézzük)
-
faster
nagyúr
válasz
janpotocki #38 üzenetére
Lehet, hogy bolddal kellett volna írni? ;]
-
Bandit21
addikt
válasz
burgatshow #18 üzenetére
Erre még én is rájöttem, nekem a hangsúllyal van bajom, inkább annak örülnék, ha ogl szuper driverről szólnának a hírek.
-
Gorneck
legenda
Várható érkezése ennek a csuuudának?!
-
L_ajos
őstag
Már jöhetne!:D Kiváncsi vagyok mennyivel lesz jobb! Bár remélem nem megy egyébb paraméterek rovására a teljesítmény növekededés:) Ami ugye várható:D
-
_Volkovy_
nagyúr
Gondolod hogy az ATi akkor kapta meg a Doom3-at,amikor boltban megjelent?:P
Sztem valamivel előtte,meg ugye ipari kémkedés is létezik.Elképzelhető hogy a madarak elcsiripelték az openGL driver csúfos kudarcát a konkurencia termékével szemben,erre hozzák ki ezt a drivert,érdeklődést felkeltendő. -
zsolt501
nagyúr
már csak az a kérdés hogy mikorra várható?
-
Wildmage
senior tag
Ez a dizájnolás számomra azt jelenti, hogy próbálják elterelni minden lehető eszközzel a figyelmet az opengl teljesítményről. Mondjuk remélem a driver, amivel ez kijön már mérföldekkel jobb lesz a mostaninál ezen a téren is.
-
_Volkovy_
nagyúr
Sebességben és képminőségben vesztésre állna (lásd: Doom3 benchmarkok),erre kitalálták h szebbé teszik a grafikai felületet.Bravó.:D
Az az előnézeti kép viszont pofás,helyben ki lehet próbálni a beállításokat.Ügyes.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Ajaj.Minek túl cifrázni a meghajtót?Szerintem a mostani untig elég kinézetre.Nem ezt fogom nézegetni a gépen.
-
Xmas
tag
Szerintem az oldalsó menü sokkal praktikusabb: egy hierarchikusan szervezett opció halmaz mindig áttekinthetőbb a rendszeretőknek, mint egy halom odahajigált fül...
Viszont az előnézeti kép igen hasznos újítás. És ezt biztosan mindenki másolni fogja!
Mindig zavart, hogy a normál beállítások hatása látszik az Apply gombra, de a 3D-s beállítások nem. Persze, tudom... A Longhorn majd megoldotta volna... :) -
Sanya
nagyúr
akkor az r200-amnak nem lesz hiperszuper drivere
-
Bandit21
addikt
Ez rendben van meg végülis szubjektív, az h kinek jön be kinek nem, de OGL driverrészt írni... Na az lenne a hasznos MINDENKINEK... Nem a csiribiri dolgokkal szédíteni a népet. Persze előrelépés, és szép meg jó, csak SZVSZ mással kellene foglalkozni...
-
engusz
veterán
Szerintem ez egyenesen ronda. :O Használhatónak kell lennie, ez volna a lényeg. Mivel skinezhető, valahogy biztosan ki lehet majd kapcsolni és visszatérni egy szimplább kinézetre.
-
Arhel
senior tag
és 4.8-as Catalyst nem lesz??? :F
-
Tul
aktív tag
Á nekem nem tetszik:) Én azt szerettem, mikor láttam ott 3 sorban a sok szép piros jellel virító fülecskét a sok opcióval. Mondjuk nekem egy gép belseje is jobban tetszik úgy, hogy tele van kábelekkel, látom mi honna hová megy, mint amikor minden el van dugva, be van tekerve...
-
Skica
őstag
A Driver letöltési mérete ezáltal kissé megnőtt: kb 50M
:DD:DD:DD -
Genun
tag
Ez egész jó. :C
-
Ra3
őstag
ja, tök jó az nVidiás menü, és még ők mondták hogy az 5-ös catalystban olyan újitások lesznek amiket mindenki másolni fog... meglátjuk...
most dolgozhatnak a radlinkernél, meg az omegánál hogy erre a stilusra igazitsák a saját menüt :D.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
egész csini.ez a nvidiás koppintás kicsit meglepett.
Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest