- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kornél1
aktív tag
több mint 4 napja töltöttem elöször ezt a hard power user tellát, és még cask egy vonalka esett le a 3-ból, pedig telefonálgattam rola. (mást nem csunáltam). edig egész jo az akku, bár nincs ami a hivásokon kivül leterhelje.. SMS-t nem lehet irni rola, a menü borzasztó, de kivülröl szép, és jo az akku
-
kornél1
aktív tag
-
kornél1
aktív tag
én most vettem egy kvázi újat 5000ért, majd meglássuk miylen lesz, mindenesetre a dizájn jó, arra az 1 hónapra, amig használom szuper lesz. utána marad pót telcsinek sztem
-
sowi
őstag
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
alapvetoen diszkoba villogni talan jo lesz, de amugy eleg gyenge, meg nemhiszem hogy annyira olcson ki fogjak hozni itthon mint amennyibe a tudasa lapjan kerulnie kene
-
Spindlyman
tag
Tényleg nem tud valami sokat és a kijelzője is meglehetősen gyenge, de nekem kinézetre tetszik. Ha kicsit jobban feltuningolták volna nyerőbb lenne, így csak egy erős közepes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest