Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kornél1
aktív tag
több mint 4 napja töltöttem elöször ezt a hard power user tellát, és még cask egy vonalka esett le a 3-ból, pedig telefonálgattam rola. (mást nem csunáltam). edig egész jo az akku, bár nincs ami a hivásokon kivül leterhelje.. SMS-t nem lehet irni rola, a menü borzasztó, de kivülröl szép, és jo az akku
-
kornél1
aktív tag
-
kornél1
aktív tag
én most vettem egy kvázi újat 5000ért, majd meglássuk miylen lesz, mindenesetre a dizájn jó, arra az 1 hónapra, amig használom szuper lesz. utána marad pót telcsinek sztem
-
sowi
őstag
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
alapvetoen diszkoba villogni talan jo lesz, de amugy eleg gyenge, meg nemhiszem hogy annyira olcson ki fogjak hozni itthon mint amennyibe a tudasa lapjan kerulnie kene
-
Spindlyman
tag
Tényleg nem tud valami sokat és a kijelzője is meglehetősen gyenge, de nekem kinézetre tetszik. Ha kicsit jobban feltuningolták volna nyerőbb lenne, így csak egy erős közepes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest