- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Nagyon de nagyon szép!
A hőátadó felület is baba,látni hogy nem egy darab lemez ami kivan itt ott maratva és kész,hanem szépen formatervezett!
De a fetekhez mellékelt kis bordák nem valami bizalom gerjesztőek,szerintem kicsik,és ennyi pénzért már oda is csordogálhatna víz!! (Csak akkor nem lenne jó a GTS-re,és ez ügyebár eladás szempontjából nem lenne jó)
-
zombikiller
tag
kicsit drága bár ha valakinek telik 8800 Ultrara akkor annak biztosan megéri, mivel elég jól megoldották benne azt, hogy ne sok helyet foglaljon
-
törölt tag
Gyönyörű
-
Szerintem is nagyon szép...
Mondjuk engem az is érdekelne, hogy ez mennyire lassítja le az áramlás sebességét... Mennyivel erősebb pumpa kell hozzá... -
shteer
titán
tetszetős, kér hogy szintén drága mint a versenytársak megoldásai
a fetek hűtését passzív bordákkal megoldani szvsz hanyagság volt a swiftech részéről - ezzel szembek az EK, a DD és az alphacool és még az innovatek hűtőjei is aktiívan hűtik -
-FreaK-
veterán
válasz
juliabrilke #14 üzenetére
Jelenleg a legjobb hűtési teljesítményt a turbulens áramláson alapuló blokkok adják, azoknal álltalában ehez hasonló nagy hőleadó felület van kialakítva csak még megfejelik azzal hogy erős turbulenciák képződnek a blokk belsejében, így még nagyobb teljesítményt lehet kisajtolni, viszont ezekhez már elég nagy vízszállítású pumpa kell.
Swiftech-nek is van ilyen cpu blokkja, igaz vga blokknál még nem láttam ezt a megoldást.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
válasz
juliabrilke #14 üzenetére
Sok más vizesblokknál is alkalmaznak hasonlót (Zalman vagy Alphacool blokkok), sőt most már az új Radeonok passzív léghűtésén is ilyen ''tüskék'' vannak.
-
juliabrilke
veterán
válasz
Stalker-2572 #12 üzenetére
Azt gondoltam...
Ezt valami új dolog, vagy már régebben is volt ilyen próbálkozás? Azért kérdezem, mert már más dolgoknál is próbáltak ''valami mást'' alkotni,, szép is jó is volt, csak gyakorlatban gyengébb volt.
-
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
nagyobb a felület, ennek köszönhetően több hőt vesz át és (talán) jobban keveredik a hűtőfolyadék. szerintem
-
Stalker-2572
veterán
válasz
juliabrilke #11 üzenetére
Nagyobb hőátadási felület?
-
juliabrilke
veterán
válasz
janpotocki #8 üzenetére
Ennél a megoldásnál mitől lesz jobb maga a hűtés? Mert gondolom javul és nem csak a kinézet miatt csinálták.
-
pasquale
tag
válasz
janpotocki #8 üzenetére
Ahh, köszönöm, így már érthető, azt hittem h az érintkezésnél csináltak valamit(mármint a gpu és a borda)
-
juliabrilke
veterán
Az alsó kép egyszerűen meseszép...
Eddig ez a legszebb megoldás, amit a 8800-asnál láttam, mint hűtési megoldás.
-
pasquale
tag
Ez nem teljesen értem
a grafikus chipre illeszkedő réztömb felületén több száz rombusz alapú hasábot alakítottak ki, -
KrAt
veterán
Elég baba
De miért ilyen vastagok a csövek?
-
rudi
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy, hogy ezek a csövek a szokásosnál valamivel nagyobb keresztmetszetűek?
-
Stalker-2572
veterán
Eddig ez a legszebb
-
Thomas1
addikt
Nagyon jól néz ki ez a vízhűtés, akinek telik 8800 Ultra-ra, az vegyen hozzá ilyet, és bőven marad szabad hely a mellette lévő slotnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest