- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Aktív témák
-
-
Zsiba
senior tag
Tényleg drága mulatság! De azért ha meg dobnának egy ilyennel, nagy kínok között :) elfogadnám. Én láttam dolgozni őket, és nagyon jók...
De maradok a jó öreg PC-nél :DDD
Egyébként miért hülyeség??? Nem egy bazi torony, ami csörög-zörög, hangtalan(egy darab venti nincs benne), igen kis helyet igényel és gyors, mint állat... Csak hát rohadt drága! -
Zsiba
senior tag
Amúgy meg a mai alkalmazások csak a 30-35%-át használják ki a P3 tudásának (utasításkészletek)! Mondták Intelék! :O
-
Zsiba
senior tag
A cégnél ahol dolgozom PC-m van, otthon szintén PC-m van. Van viszont a munkahelyemen két G4-Cube.
A PC PIII-733, a Cube-ok G4-450 Mhz. Tervezésre használjuk a gépeket. Cad, 3d-s alkalmazások, renderelés, Photoshop. A kis kockák mindenben verik a P3-at. Én ebből tudok kindulni...
Amúgy meg minden hibája ellenére jobban szeretem a PC-ket, mint az Apple-t. Vagy mégsem ??? :))))
Csak az a véleményem, hogy a sebesség nem minden. Egy Suzuki GSX-R lehet, hogy az autópályán odaver egy AfricaTwin-nek, de a hegyekben meghal és a túramotor otthagyja... :)))) :)))) :))))
Egyébként meg igazad van. :)))) -
Adi
senior tag
Ettől a G4-P4 összehasonlítástól azért ne Zsiba-djunk le. ;) Slashdoton keresgélj vissza, nemrégiben volt egy G4 teszt, mit tud integerben. C fordító, meg ilyen dolgok, amire egy fejlesztőnek szüksége van. Még a P3 is keményen elporolta. Az Apple meg a P4-et azzal a pár Photoshop pluginnel szokta gyalázni, ami az AltiVecre van kihegyezve.
Amúgy én is szívesen látnék olcsó 1/2 procis PowerPC-s ATX-es lapokat, tetszik az alacsony fogyasztásuk. -
Hihetetlen erővel nyomja a marketinget az Intel, és kicsinálja szerencsétlen AMD-t, aki egy sokkal kisebb cég, egy sokkal olcsóbb és okosabb procival. A P4 nem rossz, sőt, egész jó (lesz, majd eccer, pár év múlva), de a DDR-es EV6 alapú Athlon rendszerek is nagyon rendben vannak, baromi jó áron.
Sajnálom az AMD-t, mert disznóság, ami történik :( -
Akos
csendes tag
és viszonyáts képpen azonos teljesítményű amd-k árai???
Rozoga: renderelés... (nincs olyan gép a világon ami ahhoz elég gyors :) -
Rozoga
csendes tag
Szerintem mondjon valaki olyan alkalmazást ami indokolja a 2 GHZ-t. Utána azt mondom hogy megveszem.
:D
Rozoga voltam + vagyok -
Zsiba
senior tag
Az a helyzet, hogy a sebesség nem minden. Jó lenne, ha végre az Intel a procik struktúráját is megreformálná. Egy G4 proci simán odaver a hiperszuper P4-nek! Pedig a leggyorsabb G4-es 833 MHz-es!!!!
-
Adi
senior tag
Rohanok, szaladok, kidobom a Celeronom és a PII-met és veszek helyettük ilyet. :D
Aktív témák
Hirdetés
- Arena Breakout: Infinite
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Gyúrósok ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged