- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gh0sT addikt Kérdésem arra irányult, hogy a log elegendő bizonyíték-e? Mert ugye lehetek én faker is... 
 Vagyis ha van log, havi 80-90 GB-os adatforgalom, viszont nincs kézzel fogható bizonyíték, akkor mi van?
 Szvsz nem vagyok büntethető! Megaztán valaki végre megmondhatná, hogy mi az illegális és mi a legális. Megosztani illegális. Tölteni legális. Kivéve a szoftvereket. Ez így van?
- 

Gh0sT addikt Egy kérdés: 
 Rendszeresen DC-zek. Ki nem? Meg is osztok rendesen... Viszont egyik nap olvasva a híreket ''megtérek''. Gondolok egyet és törlöm az összes illegális tartalmat a gépemről. Másnap persze pont jönnek hozzám házkutatási paranccsal. Viszik a winchestert, megnézik, de nem találnak rajta semmi illegális tartalmat.
 Viszont: az ugye bizonyítható, hogy én tegnap/egy hónapja/fél éve osztottam meg és azzal ugye bűncselekményt követtem el. A megosztás tényét max. logokkal tudják bizonyítani, a winchesteremen pedig nincs nyoma semminek. Illetve természetesen visszanyerhetőek az adatok, de abban a pillanatban amikor lefoglaták a gépemet az tiszta volt.
 Kérdés: büntethető vagyok-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő