Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Én webdesigner vagyok többek közt, ebböl élek pár éve, így talán van némi átlátásom az oldallal kapcsolatosan.
Egy kis szakmai kritika ha nem veszed sértésnek:
Felul az EGY és a BYB stúdió olyan hatást kelt, mintha 2 gomb lenne miközben csak 1. Nagyon nem szép dolog becsapni a látogatót.
A ''Magunkról'' lehetne inkább RÓLUNK, de ez már csak részletkérdés, engem sokkal inkább zavar az élettelen színu fotó, ahhoz képest ami van a föoldalon
A ''Munkáink'' menupont egész rendben van.
Mindezektöl eltekintve az oldal jó, én magam is szeretem a minimal-designt. További sok szép sikert! -
Khaal
őstag
Talán kicsit túl keményen fogalmaztam az eltévedéssel...
1680x1050-ben nézem ezért zavart, hogy kicsik a képek.
A vissza (home) gombot hiányoltam. Esetleg egy oldalsó oszlop, vagy egy lenyitható menü sokat segítene szerintem, átjárhatóbbá, rendszerezettebbé tenné az oldalt (nem mintha túl bonyolult lenne)
Nem akartalak megsérteni, nagyon tetszenek a munkáid, tényleg ennyi volt az összes bajom az oldallal.
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest